Free Record Shop komt met oplossing cadeaukaarten | RetailDetail

Free Record Shop komt met oplossing cadeaukaarten

Free Record Shop komt met oplossing cadeaukaarten

Free Record Shop komt eigenaren van cadeaukaarten van de formule van voor de doorstart tegemoet. Klanten kunnen hun kaart bij de winkels inruilen voor een boekje met kortingsbonnen ter waarde van vijftig euro.

Kortingsbonnen voor fysieke winkels

Daarmee komt Free Record Shop volgens Entertainment Business tegemoet aan een verzoek van de Consumentenbond. Omdat Free Record Shop een doorstart heeft gemaakt enkele maanden geleden, hebben de cadeaubonnen in principe hun waarde verloren. De nieuwe organisatie hoeft door het faillissement de oude verplichtingen immers niet na te komen. De Consumentenbond had Free Record Shop echter gevraagd hier coulant mee om te gaan.

 

FRS-directeur Roland van der Geest: "Wij willen de trouwe klanten van Free Record Shop niet in de steek laten en hebben gezocht naar een oplossing voor de oude cadeaukaarten. Met ons aanbod doen wij recht aan de consumenten die lange tijd in onzekerheid hebben gezeten over de verzilvering van hun oude cadeaukaarten." De bonnen zijn alleen geldig in de fysieke winkels en niet in de webwinkel van de entertainmentketen.

 

De Consumentenbond zegt in een reactie tevreden te zijn over de geboden oplossing. "Juridisch gezien hoefde de nieuwe eigenaar van Free Record Shop de cadeaukaarthouders niets te bieden", zegt woordvoerder Bart Combee. Free Record Shop komt niet meer met nieuwe eigen cadeaukaarten. De keten gaat deelnemen aan het systeem van de Nationale Entertainment Bon.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Zo vertelt Philips Hue een emotioneel merkverhaal op de winkelvloer

24/05/2018

De geconnecteerde Hue-lampen bezorgen de verlichtingsmarkt nieuwe impulsen. Maar hoe breng je de klantreis in kaart voor een volstrekt nieuwe productcategorie? Dat is de uitdaging voor de trademarketingafdeling van Philips Lighting.

Verovering van Europa loopt voor Xiaomi via Parijs

23/05/2018

De Chinese smartphonefabrikant opende zopas een fysieke winkel in Parijs. Die betekent het vervolg van een ambitieus Europees expansieplan, maar het merk droomt ook hardop van een lancering in de Verenigde Staten.

Fnac Darty en MediaMarkt Saturn sluiten inkoopalliantie

16/05/2018

De Franse elektronicaretailer Fnac Darty, de groep achter het Belgische Vanden Borre en het Nederlandse BCC, heeft een inkoopalliantie gesloten met concurrent MediaMarkt Saturn.

Amazon wil Walmart overtroeven in de Flipkart-deal

03/05/2018

De strijd om de Indische e-commercemarkt barst los: ook Amazon zou nu een gooi doen naar een meerderheidsaandeel in Flipkart. Daarmee hoopt het Walmart, dat al gesprekken was gestart met de Indische e-tailer, af te troeven.

"Amazon het goedkoopst, maar niet de beste service"

26/04/2018

Een onderzoek van De Standaard tussen honderd populaire elektrotoestellen wijst Amazon duidelijk aan als de goedkoopste. Klanten die een goede service willen, zijn echter beter af bij Coolblue en Media Markt.

Amazon brengt robots naar de huiskamer

24/04/2018

Amazon sleutelt in het geheim aan robots voor bij mensen thuis. Volgens persagentschap Bloomberg wil de technologiereus de robots nog dit jaar bij medewerkers in huis testen en de huisrobots mogelijk al in 2019 uitrollen.