FRS wacht af met heropening webshop | RetailDetail

FRS wacht af met heropening webshop

FRS wacht af met heropening webshop

Free Record Shop is na de recente ontwikkelingen in gesprek met mogelijke exploitanten voor de webshop van de keten, nadat ECI besloot om de exploitatie niet verder te zetten. Die webshop is al meer dan een maand gesloten.

Onderhandelingen in België afwachten

Free Record Shop had voorheen een deal met ECI rond de uitbating van de webshop, maar na de recente doorstart wil dat bedrijf niet meer verder gaan met de webwinkel van Free Record Shop. Daarom heeft Free Record Shop nu gesprekken aangeknoopt met nieuwe partners, laat een woordvoerder weten aan RetailNews.

 

Free Record Shop moet wel de onderhandelingen tussen Hilco en Free Record Shop België afwachten. "Om van schaalgrootte te profiteren willen we namelijk een Benelux-website lanceren", zegt de woordvoerder.

 

De onderhandelingen tussen Hilco en de verhuurders van de verschillende panden in België gaan ondertussen nog steeds door, nadat de curator eerder had gezegd dat Hilco spoorloos verdwenen was. "We verwachten heel binnenkort daar meer over bekend te maken. Ik schat in binnen twee weken."

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ceconomy verkoopt zijn Russische divisie

21/06/2018

Ceconomy, het moederbedrijf van MediaMarkt, werd nooit succesvol op de Russische markt. Het heeft nu een ruildeal bereikt met de lokale elektroketen M.video, waarin het ook een participatie neemt.

Coolblue haalt 311 miljoen euro Belgische omzet

15/06/2018

De Nederlandse elektronicaretailer Coolblue realiseerde vorig jaar in België een recordomzet van 311 miljoen euro. Het bedrijf maakt ook bekend nieuwe, lokale depots te openen voor de uitrol van witgoed in Wallonië. 

LVMH-topman Arnault pompt miljoenen in BackMarket

14/06/2018

BackMarket, een Franse start-up die zich positioneert als (super)marktplaats voor ‘refurbished’ ofte ‘opgelapte’ tweedehandse smartphones, tablets en laptops, heeft zopas 41 miljoen euro groeigeld opgehaald.

Coolblue sluit honderden webshops

11/06/2018

Webshopgroep Coolblue gaat een eind maken aan zijn honderden afzonderlijke webshops (denk aan smartphonestore.nl of pdashop.be). In de plaats daarvan wordt alles gecentraliseerd op de Coolblue-pagina, waardoor een uitbreiding naar andere talen en landen veel sneller zou kunnen gebeuren.

Leapp failliet, hoopt op doorstart

11/06/2018

Leapp, een verkoper van tweedehands Apple-toestellen, is failliet. Dat meldt de retailer op zijn website. De curator onderzoekt momenteel de mogelijkheden voor een doorstart.

Coolblue lanceert reparatiedienst voor smartphones

04/06/2018

Coolblue heeft zich weer een extra stukje van de 'customer journey' toegeëigend: nu stort de Rotterdamse webshop(groep) zich ook op het herstellen van smartphones.