FRS wacht af met heropening webshop

FRS wacht af met heropening webshop

Free Record Shop is na de recente ontwikkelingen in gesprek met mogelijke exploitanten voor de webshop van de keten, nadat ECI besloot om de exploitatie niet verder te zetten. Die webshop is al meer dan een maand gesloten.

Onderhandelingen in België afwachten

Free Record Shop had voorheen een deal met ECI rond de uitbating van de webshop, maar na de recente doorstart wil dat bedrijf niet meer verder gaan met de webwinkel van Free Record Shop. Daarom heeft Free Record Shop nu gesprekken aangeknoopt met nieuwe partners, laat een woordvoerder weten aan RetailNews.

 

Free Record Shop moet wel de onderhandelingen tussen Hilco en Free Record Shop België afwachten. "Om van schaalgrootte te profiteren willen we namelijk een Benelux-website lanceren", zegt de woordvoerder.

 

De onderhandelingen tussen Hilco en de verhuurders van de verschillende panden in België gaan ondertussen nog steeds door, nadat de curator eerder had gezegd dat Hilco spoorloos verdwenen was. "We verwachten heel binnenkort daar meer over bekend te maken. Ik schat in binnen twee weken."

Tags: