Game Mania naar Hoofddorp | RetailDetail

Game Mania naar Hoofddorp

Game Mania naar Hoofddorp

Videogameverkoper Game Mania opent op 29 november een nieuwe vestiging in winkelcentrum Vier Meren in Hoofddorp. Het wordt ondertussen al de 51e vestiging van de Belgische keten in Nederland.

Tweede opening op korte tijd

Game Mania heeft in totaal 87 vestigingen in de Benelux en is daarmee de grootste keten van gamespeciaalzaken in de regio. De eerste winkel opende in 1992 zijn deuren in Antwerpen.

 

De keten werd in 2006 overgenomen door Free Record Shop, maar vorig jaar namen de oorspronkelijke oprichters de keten opnieuw over toen Free Record Shop voor de eerste keer failliet ging. Zo konden de meeste winkels gered worden van de ondergang en sindsdien wordt zelfs weer met expansie aangeknoopt.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Samsung maakt zich zorgen over eigen groei

06/07/2018

Technologiegigant Samsung is niet positief over de eigen resultaten. Het Zuid-Koreaanse bedrijf verwacht een niet al te geweldige groei in het tweede kwartaal van dit jaar: de verkoop van smartphones stelt teleur.

Ceconomy verkoopt zijn Russische divisie

21/06/2018

Ceconomy, het moederbedrijf van MediaMarkt, werd nooit succesvol op de Russische markt. Het heeft nu een ruildeal bereikt met de lokale elektroketen M.video, waarin het ook een participatie neemt.

Coolblue haalt 311 miljoen euro Belgische omzet

15/06/2018

De Nederlandse elektronicaretailer Coolblue realiseerde vorig jaar in België een recordomzet van 311 miljoen euro. Het bedrijf maakt ook bekend nieuwe, lokale depots te openen voor de uitrol van witgoed in Wallonië. 

LVMH-topman Arnault pompt miljoenen in BackMarket

14/06/2018

BackMarket, een Franse start-up die zich positioneert als (super)marktplaats voor ‘refurbished’ ofte ‘opgelapte’ tweedehandse smartphones, tablets en laptops, heeft zopas 41 miljoen euro groeigeld opgehaald.

Coolblue sluit honderden webshops

11/06/2018

Webshopgroep Coolblue gaat een eind maken aan zijn honderden afzonderlijke webshops (denk aan smartphonestore.nl of pdashop.be). In de plaats daarvan wordt alles gecentraliseerd op de Coolblue-pagina, waardoor een uitbreiding naar andere talen en landen veel sneller zou kunnen gebeuren.

Leapp failliet, hoopt op doorstart

11/06/2018

Leapp, een verkoper van tweedehands Apple-toestellen, is failliet. Dat meldt de retailer op zijn website. De curator onderzoekt momenteel de mogelijkheden voor een doorstart.