Google opent pop-upwinkel in New York

Google opent pop-upwinkel in New York
Shutterstock

Google gaat in New York een pop-upwinkel openen waar het zijn eigen hardware aan de man zal proberen te brengen. Dat Google net nu een pop-up opent is geen toeval, want het heeft net een hele reeks nieuwe producten gelanceerd.

Mogelijk ook andere steden

De voorbije weken lanceerde Google immers onder meer de nieuwe smartphones Pixel en Pixel XL, de VR-headset Daydream View, de internetrouter Google Wifi en Google Home, dat te vergelijken is met de Echo van Amazon.

 
Om het grote publiek nu bekend te maken met de nieuwe toestellen, zal Google tijdelijk een winkel openen in Spring Street in New York. Het is niet de eerste keer dat Google op een fysieke locatie verkoopt, want eerder baatte het ook al enkele shop-in-shops uit bij grote ketens.

 
Mogelijk blijft het niet enkel bij de tijdelijke winkel in New York en volgen er binnenkort ook andere steden. Google heeft eerder al laten verstaan dat het in de toekomst een volwaardige hardwarepartij wil worden en daar horen ook fysieke winkels bij. De volgende pop-upwinkel opent alvast op 20 oktober zijn deuren.