Hagelslagfabrikant De Ruijter opent pop-uprestaurant in Amsterdam

Hagelslagfabrikant De Ruijter opent pop-uprestaurant in Amsterdam

Hagelslagfabrikant De Ruijter gaat in Amsterdam een tijdelijk restaurant openen, waar klanten voor het ontbijt en de lunch een boterham kunnen krijgen. In ruil moeten ze een foto van hun boterham online delen.

"Inspireren"

De actie loopt van 4 tot 10 september in restaurant De Struisvogel op de hoek van de Keizersgracht en de Berenstraat in Amsterdam. Met het restaurant wil De Ruijter de Nederlandse consument aantonen dat er veel verschillende soorten beleg zijn.

 

Uit onderzoek blijkt immers dat Nederlanders wel veel brood eten, maar daarbij vooral teruggrijpen naar twee soorten beleg. "Met dit restaurant wil Koninklijke De Ruijter hier verandering in brengen en mensen inspireren om hun brood weer bijzonder te maken", meldt de onderneming.

 

Het restaurant zal geopend zijn voor het ontbijt en de lunch en alle boterhammen zijn gratis te verkrijgen. Het enige dat wordt gevraagd is dat een foto van de maaltijd wordt gedeeld op de sociale media met als bijschrift #broodjebijzonder.

Tags: