Hagelslagfabrikant De Ruijter opent pop-uprestaurant in Amsterdam | RetailDetail

Hagelslagfabrikant De Ruijter opent pop-uprestaurant in Amsterdam

Hagelslagfabrikant De Ruijter opent pop-uprestaurant in Amsterdam

Hagelslagfabrikant De Ruijter gaat in Amsterdam een tijdelijk restaurant openen, waar klanten voor het ontbijt en de lunch een boterham kunnen krijgen. In ruil moeten ze een foto van hun boterham online delen.

"Inspireren"

De actie loopt van 4 tot 10 september in restaurant De Struisvogel op de hoek van de Keizersgracht en de Berenstraat in Amsterdam. Met het restaurant wil De Ruijter de Nederlandse consument aantonen dat er veel verschillende soorten beleg zijn.

 

Uit onderzoek blijkt immers dat Nederlanders wel veel brood eten, maar daarbij vooral teruggrijpen naar twee soorten beleg. "Met dit restaurant wil Koninklijke De Ruijter hier verandering in brengen en mensen inspireren om hun brood weer bijzonder te maken", meldt de onderneming.

 

Het restaurant zal geopend zijn voor het ontbijt en de lunch en alle boterhammen zijn gratis te verkrijgen. Het enige dat wordt gevraagd is dat een foto van de maaltijd wordt gedeeld op de sociale media met als bijschrift #broodjebijzonder.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Leapp maakt doorstart in Nederland

20/07/2018

Leapp , een retailer van tweedehands Apple-toestellen, maakt in Nederland een doorstart onder leiding van het investeringsbedrijf van de oprichter. Begin juni ging de keten failliet, maar eind juli zou ze al opnieuw starten.

Samsung maakt zich zorgen over eigen groei

06/07/2018

Technologiegigant Samsung is niet positief over de eigen resultaten. Het Zuid-Koreaanse bedrijf verwacht een niet al te geweldige groei in het tweede kwartaal van dit jaar: de verkoop van smartphones stelt teleur.

Ceconomy verkoopt zijn Russische divisie

21/06/2018

Ceconomy, het moederbedrijf van MediaMarkt, werd nooit succesvol op de Russische markt. Het heeft nu een ruildeal bereikt met de lokale elektroketen M.video, waarin het ook een participatie neemt.

Coolblue haalt 311 miljoen euro Belgische omzet

15/06/2018

De Nederlandse elektronicaretailer Coolblue realiseerde vorig jaar in België een recordomzet van 311 miljoen euro. Het bedrijf maakt ook bekend nieuwe, lokale depots te openen voor de uitrol van witgoed in Wallonië. 

LVMH-topman Arnault pompt miljoenen in BackMarket

14/06/2018

BackMarket, een Franse start-up die zich positioneert als (super)marktplaats voor ‘refurbished’ ofte ‘opgelapte’ tweedehandse smartphones, tablets en laptops, heeft zopas 41 miljoen euro groeigeld opgehaald.

Coolblue sluit honderden webshops

11/06/2018

Webshopgroep Coolblue gaat een eind maken aan zijn honderden afzonderlijke webshops (denk aan smartphonestore.nl of pdashop.be). In de plaats daarvan wordt alles gecentraliseerd op de Coolblue-pagina, waardoor een uitbreiding naar andere talen en landen veel sneller zou kunnen gebeuren.