iCentre heeft twee nieuwe winkels geopend

iCentre heeft twee nieuwe winkels geopend

De Apple reseller iCentre heeft vorige maand twee nieuwe winkels geopend, in Arnhem en Uitgeest. Eigenaar BAS Group, die de keten uit het faillissement overnam, gelooft in een toekomst voor het enseigne.

Kwestie van met kosten omgaan

BAS Group, dat ook eigenaar is van de ketens MyCom en Dixons, nam iCentre in juni vorig jaar over, nadat de keten failliet was gegaan. Dat was volgens projectmanager Alexandra Nueman niet omdat ze slecht presteerden. "Het was vooral een kwestie van hoe er met de kosten werd omgegaan. Wij hebben iCentre eenvoudig kunnen integreren in onze backoffice", zegt ze aan RetailNews.

 

Het filiaal dat nu in Uitgeest is geopend, bevindt zich op dezelfde plaats als het filiaal voor het faillissement. Dat werd toen gesloten, maar is nu dus opnieuw open, met een geheel nieuw interieur. Voorheen bevond zich in hetzelfde gebouw ook het hoofdkantoor van de iCentre Group.

 

De winkel in Arnhem is gevestigd in het voormalige pand van Free Record Shop. Voorlopig zijn er bij moederbedrijf BAS Group weliswaar geen concrete plannen voor meer nieuwe filialen van de keten.

Tags: