Leapp op weg naar België en Duitsland | RetailDetail

Leapp op weg naar België en Duitsland

Leapp op weg naar België en Duitsland

Leapp, de marktleider op vlak van de verkoop van refurbished producten van Apple in Nederland, gaat in het eerste kwartaal van 2015 ook winkels openen in België en Duitsland. Ook opent er een nieuwe winkel in Rotterdam.

Snelst groeiende e-commerce speler

Leapp werd in 2011 opgericht en heeft ondertussen al zes winkels in Nederland. Momenteel is Leapp marktleider in Nederland en daarom heeft het bedrijf nu zijn blik gericht op Duitsland en België. Het zullen de eerste buitenlandse winkels van het bedrijf zijn. Ook de webwinkel zal in beide landen beschikbaar worden.

 

Directeur Rogier van Camp laat verstaan dat hij in België twee of drie winkels wil openen. In Duitsland moeten dat er vijf worden. "Maar hoeveel vestigingen we er daadwerkelijk gaan openen, hangt toch af van de vraag hoe succesvol we er zullen zijn", vertelde hij op de FD Gazellen Awards. Daar werd Leapp uitgeroepen tot vierde snelste groeier in Nederland en snelst groeiende e-commercebedrijf.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Media Markt boet voor Metro en voor Turkije

14/08/2018

Ceconomy, het moederbedrijf van Media Markt en Saturn, stagneerde in het voorbije kwartaal. De elektronicagroep moet op de beurs ook boeten voor de aandelendip bij Metro, de holding waarvan het vorig jaar afsplitste, en bezorgdheden om de Turkse expansie.

Samsung krijgt ervan langs van Chinezen

31/07/2018

Samsung stelt teleur in zijn tweede kwartaal: de elektronicaproducent ziet de omzet terugvallen door een tegenvallende smartphoneverkoop. De concurrentie van goedkopere producenten breekt het Zuid-Koreaanse bedrijf zuur op.

Coolblue is er voortaan ook in het Engels

25/07/2018

Elektronicaretailer Coolblue lanceert zijn website en app nu ook in het Engels. Het zegt daarmee Engelstalige klanten in de Benelux beter te willen bedienen. Van een stap richting buitenland is (nog) geen sprake, klinkt het.

Leapp maakt doorstart in Nederland

20/07/2018

Leapp , een retailer van tweedehands Apple-toestellen, maakt in Nederland een doorstart onder leiding van het investeringsbedrijf van de oprichter. Begin juni ging de keten failliet, maar eind juli zou ze al opnieuw starten.

Samsung maakt zich zorgen over eigen groei

06/07/2018

Technologiegigant Samsung is niet positief over de eigen resultaten. Het Zuid-Koreaanse bedrijf verwacht een niet al te geweldige groei in het tweede kwartaal van dit jaar: de verkoop van smartphones stelt teleur.

Ceconomy verkoopt zijn Russische divisie

21/06/2018

Ceconomy, het moederbedrijf van MediaMarkt, werd nooit succesvol op de Russische markt. Het heeft nu een ruildeal bereikt met de lokale elektroketen M.video, waarin het ook een participatie neemt.