Leapp op weg naar België en Duitsland | RetailDetail

Leapp op weg naar België en Duitsland

Leapp op weg naar België en Duitsland

Leapp, de marktleider op vlak van de verkoop van refurbished producten van Apple in Nederland, gaat in het eerste kwartaal van 2015 ook winkels openen in België en Duitsland. Ook opent er een nieuwe winkel in Rotterdam.

Snelst groeiende e-commerce speler

Leapp werd in 2011 opgericht en heeft ondertussen al zes winkels in Nederland. Momenteel is Leapp marktleider in Nederland en daarom heeft het bedrijf nu zijn blik gericht op Duitsland en België. Het zullen de eerste buitenlandse winkels van het bedrijf zijn. Ook de webwinkel zal in beide landen beschikbaar worden.

 

Directeur Rogier van Camp laat verstaan dat hij in België twee of drie winkels wil openen. In Duitsland moeten dat er vijf worden. "Maar hoeveel vestigingen we er daadwerkelijk gaan openen, hangt toch af van de vraag hoe succesvol we er zullen zijn", vertelde hij op de FD Gazellen Awards. Daar werd Leapp uitgeroepen tot vierde snelste groeier in Nederland en snelst groeiende e-commercebedrijf.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ceconomy verkoopt zijn Russische divisie

21/06/2018

Ceconomy, het moederbedrijf van MediaMarkt, werd nooit succesvol op de Russische markt. Het heeft nu een ruildeal bereikt met de lokale elektroketen M.video, waarin het ook een participatie neemt.

Coolblue haalt 311 miljoen euro Belgische omzet

15/06/2018

De Nederlandse elektronicaretailer Coolblue realiseerde vorig jaar in België een recordomzet van 311 miljoen euro. Het bedrijf maakt ook bekend nieuwe, lokale depots te openen voor de uitrol van witgoed in Wallonië. 

LVMH-topman Arnault pompt miljoenen in BackMarket

14/06/2018

BackMarket, een Franse start-up die zich positioneert als (super)marktplaats voor ‘refurbished’ ofte ‘opgelapte’ tweedehandse smartphones, tablets en laptops, heeft zopas 41 miljoen euro groeigeld opgehaald.

Coolblue sluit honderden webshops

11/06/2018

Webshopgroep Coolblue gaat een eind maken aan zijn honderden afzonderlijke webshops (denk aan smartphonestore.nl of pdashop.be). In de plaats daarvan wordt alles gecentraliseerd op de Coolblue-pagina, waardoor een uitbreiding naar andere talen en landen veel sneller zou kunnen gebeuren.

Leapp failliet, hoopt op doorstart

11/06/2018

Leapp, een verkoper van tweedehands Apple-toestellen, is failliet. Dat meldt de retailer op zijn website. De curator onderzoekt momenteel de mogelijkheden voor een doorstart.

Coolblue lanceert reparatiedienst voor smartphones

04/06/2018

Coolblue heeft zich weer een extra stukje van de 'customer journey' toegeëigend: nu stort de Rotterdamse webshop(groep) zich ook op het herstellen van smartphones.