Media Markt Eindhoven krijgt Samsung Experience Store | RetailDetail

Media Markt Eindhoven krijgt Samsung Experience Store

Media Markt Eindhoven krijgt Samsung Experience Store

Het Koreaanse elektronicamerk Samsung heeft in de vestiging van Media Markt in Eindhoven een Experience Store geopend. Daar worden de belangrijkste producten van Samsung in een huiskamersetting gepresenteerd.

Internet of Things

De Experience Store in Eindhoven is de eerste in Nederland, maar later zullen er ook komen in de winkels van Media Markt in Groningen en Zwolle. Klanten krijgen in de shop-in-shops uitgebreid advies en demonstraties rond de producten van Samsung. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een huiskamersetting, zodat klanten meteen kunnen zien hoe producten in hun huis kunnen passen.


"Met de opening van deze Experience Store spelen we niet alleen in op de behoefte aan productervaring. Deze winkel is voor ons de perfecte proeftuin om het Internet of Things uit te bouwen", zegt Menno van den Berg, Managing Director van Samsung Nederland. "Met het Internet of Things maken we technologie gemakkelijker en leuker voor iedereen. Daarom investeert Samsung dit jaar ruim 100 miljoen dollar in het Internet of Things en het ontwikkelen van een open communicatiestandaard voor technologie."

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Samsung maakt zich zorgen over eigen groei

06/07/2018

Technologiegigant Samsung is niet positief over de eigen resultaten. Het Zuid-Koreaanse bedrijf verwacht een niet al te geweldige groei in het tweede kwartaal van dit jaar: de verkoop van smartphones stelt teleur.

Ceconomy verkoopt zijn Russische divisie

21/06/2018

Ceconomy, het moederbedrijf van MediaMarkt, werd nooit succesvol op de Russische markt. Het heeft nu een ruildeal bereikt met de lokale elektroketen M.video, waarin het ook een participatie neemt.

Coolblue haalt 311 miljoen euro Belgische omzet

15/06/2018

De Nederlandse elektronicaretailer Coolblue realiseerde vorig jaar in België een recordomzet van 311 miljoen euro. Het bedrijf maakt ook bekend nieuwe, lokale depots te openen voor de uitrol van witgoed in Wallonië. 

LVMH-topman Arnault pompt miljoenen in BackMarket

14/06/2018

BackMarket, een Franse start-up die zich positioneert als (super)marktplaats voor ‘refurbished’ ofte ‘opgelapte’ tweedehandse smartphones, tablets en laptops, heeft zopas 41 miljoen euro groeigeld opgehaald.

Coolblue sluit honderden webshops

11/06/2018

Webshopgroep Coolblue gaat een eind maken aan zijn honderden afzonderlijke webshops (denk aan smartphonestore.nl of pdashop.be). In de plaats daarvan wordt alles gecentraliseerd op de Coolblue-pagina, waardoor een uitbreiding naar andere talen en landen veel sneller zou kunnen gebeuren.

Leapp failliet, hoopt op doorstart

11/06/2018

Leapp, een verkoper van tweedehands Apple-toestellen, is failliet. Dat meldt de retailer op zijn website. De curator onderzoekt momenteel de mogelijkheden voor een doorstart.