Media Markt Eindhoven krijgt Samsung Experience Store

Media Markt Eindhoven krijgt Samsung Experience Store

Het Koreaanse elektronicamerk Samsung heeft in de vestiging van Media Markt in Eindhoven een Experience Store geopend. Daar worden de belangrijkste producten van Samsung in een huiskamersetting gepresenteerd.

Internet of Things

De Experience Store in Eindhoven is de eerste in Nederland, maar later zullen er ook komen in de winkels van Media Markt in Groningen en Zwolle. Klanten krijgen in de shop-in-shops uitgebreid advies en demonstraties rond de producten van Samsung. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een huiskamersetting, zodat klanten meteen kunnen zien hoe producten in hun huis kunnen passen.


"Met de opening van deze Experience Store spelen we niet alleen in op de behoefte aan productervaring. Deze winkel is voor ons de perfecte proeftuin om het Internet of Things uit te bouwen", zegt Menno van den Berg, Managing Director van Samsung Nederland. "Met het Internet of Things maken we technologie gemakkelijker en leuker voor iedereen. Daarom investeert Samsung dit jaar ruim 100 miljoen dollar in het Internet of Things en het ontwikkelen van een open communicatiestandaard voor technologie."

Tags: