Media Markt Nederland verkoopt Kindles | RetailDetail

Media Markt Nederland verkoopt Kindles

Media Markt Nederland verkoopt Kindles

Elektronicaketen Media Markt verkoopt nu ook in Nederland Kindles, de e-readers van Amazon. Het is de eerste keer dat de e-readers van Amazon in Nederland in een fysieke winkel te koop zijn.

Groter publiek

Het is niet echt een verrassing dat Amazon ook in Nederland een partner heeft gezocht om de Kindles fysiek te gaan verkopen. Midden november lanceerde het Amerikaanse bedrijf immers Amazon.nl, waar het voorlopig enkel e-books verkoopt.

 

Door de Kindles bij Media Markt te verkopen spreekt Amazon onmiddellijk een veel groter publiek aan. Voorlopig gaat het om een exclusieve samenwerking met Media Markt, maar het is nog niet geweten of er in de toekomst nog andere partners komen.

 

De goedkoopste Kindle e-reader is te vinden voor 79 euro, terwijl de duurdere modellen over de toonbank gaan voor een prijs van 189 euro. De Kindle Tablets zijn voorlopig nog niet te koop in Nederland. 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Verovering van Europa loopt voor Xiaomi via Parijs

23/05/2018

De Chinese smartphonefabrikant opende zopas een fysieke winkel in Parijs. Die betekent het vervolg van een ambitieus Europees expansieplan, maar het merk droomt ook hardop van een lancering in de Verenigde Staten.

Fnac Darty en MediaMarkt Saturn sluiten inkoopalliantie

16/05/2018

De Franse elektronicaretailer Fnac Darty, de groep achter het Belgische Vanden Borre en het Nederlandse BCC, heeft een inkoopalliantie gesloten met concurrent MediaMarkt Saturn.

Amazon wil Walmart overtroeven in de Flipkart-deal

03/05/2018

De strijd om de Indische e-commercemarkt barst los: ook Amazon zou nu een gooi doen naar een meerderheidsaandeel in Flipkart. Daarmee hoopt het Walmart, dat al gesprekken was gestart met de Indische e-tailer, af te troeven.

"Amazon het goedkoopst, maar niet de beste service"

26/04/2018

Een onderzoek van De Standaard tussen honderd populaire elektrotoestellen wijst Amazon duidelijk aan als de goedkoopste. Klanten die een goede service willen, zijn echter beter af bij Coolblue en Media Markt.

Amazon brengt robots naar de huiskamer

24/04/2018

Amazon sleutelt in het geheim aan robots voor bij mensen thuis. Volgens persagentschap Bloomberg wil de technologiereus de robots nog dit jaar bij medewerkers in huis testen en de huisrobots mogelijk al in 2019 uitrollen.

Fnac Darty groeit verder dankzij samenwerkingen

23/04/2018

Elektronicareus Fnac Darty zag in het eerste kwartaal van 2018 de omzet licht groeien. De groep boekte naar eigen zeggen grote vooruitgang in zijn herstelplan: eind 2018 wil het bedrijf voor 130 miljoen euro aan synergievoordelen realiseren.