Media Markt opent pop-upwinkel voor game | RetailDetail

Media Markt opent pop-upwinkel voor game

Media Markt opent pop-upwinkel voor game

Media Markt en videogameuitgever Bandai Namco openen op 19 mei een pop-upwinkel voor de release van de game The Witcher 3: Wild Hunt.

Geralt of Rivia

De tijdelijke winkel zal geopend zijn van 19 tot 24 mei in de Kalverstraat in Amsterdam. In die week kunnen bezoekers er op de foto met een groot standbeeld van hoofdpersonage Geralt of Rivia en worden er verschillende speelsessies gehouden. Ook de kledingcollectie die rond de game werd gecreëerd zal er te vinden zijn.

 

The Witcher 3: Wild Hunt is het derde deel in de reeks van de Poolse ontwikkelaar CD Projekt RED. De game wordt uitgegeven door het Japanse bedrijf Bandai Namco en zal voor de eerste keer verschijnen op zowel pc, Xbox en Playstation. De game komt dezelfde dag op de markt als de eerste openingsdag van de pop-up store in Amsterdam.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ceconomy verkoopt zijn Russische divisie

21/06/2018

Ceconomy, het moederbedrijf van MediaMarkt, werd nooit succesvol op de Russische markt. Het heeft nu een ruildeal bereikt met de lokale elektroketen M.video, waarin het ook een participatie neemt.

Coolblue haalt 311 miljoen euro Belgische omzet

15/06/2018

De Nederlandse elektronicaretailer Coolblue realiseerde vorig jaar in België een recordomzet van 311 miljoen euro. Het bedrijf maakt ook bekend nieuwe, lokale depots te openen voor de uitrol van witgoed in Wallonië. 

LVMH-topman Arnault pompt miljoenen in BackMarket

14/06/2018

BackMarket, een Franse start-up die zich positioneert als (super)marktplaats voor ‘refurbished’ ofte ‘opgelapte’ tweedehandse smartphones, tablets en laptops, heeft zopas 41 miljoen euro groeigeld opgehaald.

Coolblue sluit honderden webshops

11/06/2018

Webshopgroep Coolblue gaat een eind maken aan zijn honderden afzonderlijke webshops (denk aan smartphonestore.nl of pdashop.be). In de plaats daarvan wordt alles gecentraliseerd op de Coolblue-pagina, waardoor een uitbreiding naar andere talen en landen veel sneller zou kunnen gebeuren.

Leapp failliet, hoopt op doorstart

11/06/2018

Leapp, een verkoper van tweedehands Apple-toestellen, is failliet. Dat meldt de retailer op zijn website. De curator onderzoekt momenteel de mogelijkheden voor een doorstart.

Coolblue lanceert reparatiedienst voor smartphones

04/06/2018

Coolblue heeft zich weer een extra stukje van de 'customer journey' toegeëigend: nu stort de Rotterdamse webshop(groep) zich ook op het herstellen van smartphones.