Media Markt verkoopt ‘gek’ assortiment | RetailDetail

Media Markt verkoopt ‘gek’ assortiment

Media Markt verkoopt ‘gek’ assortiment

Bij Media Markt begint vandaag de actieweek Gekkenhuis, waarbij de elektronicaketen voor beperkte tijd ook producten uit andere segmenten verkoopt. Zo kunnen klanten er dit jaar onder andere schoenen vinden.

Stormloop

Naast Uggs en ondergoed van Björn Borg zal Media Markt voor beperkte tijd ook scheermesjes, petten van Ralph Lauren, Nivea-producten, sporttassen en nog veel meer verkopen. Media Markt startte in 2012 al met de actieweek, toen het onder andere ruimtereizen aanbood. Vorig jaar verkocht de keten jacuzzi's en zelfs een auto.

 

Bij Ugg zijn ze echter niet te spreken over de actie van Media Markt: zij probeerden alles om de verkoop tegen te gaan. Ugg Australia heeft vragen bij de lage prijzen en vermoedt daarom dat het mogelijk om namaakartikelen gaat.

 

Tijdens de eerste dag van de actieweek is het alvast een stormloop bij Media Markt en waren schoenen en fietsen volgens een medewerker onmiddellijk uitverkocht. De actieweek loopt nog tot 2 november.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Coolblue haalt 311 miljoen euro Belgische omzet

15/06/2018

De Nederlandse elektronicaretailer Coolblue realiseerde vorig jaar in België een recordomzet van 311 miljoen euro. Het bedrijf maakt ook bekend nieuwe, lokale depots te openen voor de uitrol van witgoed in Wallonië. 

LVMH-topman Arnault pompt miljoenen in BackMarket

14/06/2018

BackMarket, een Franse start-up die zich positioneert als (super)marktplaats voor ‘refurbished’ ofte ‘opgelapte’ tweedehandse smartphones, tablets en laptops, heeft zopas 41 miljoen euro groeigeld opgehaald.

Coolblue sluit honderden webshops

11/06/2018

Webshopgroep Coolblue gaat een eind maken aan zijn honderden afzonderlijke webshops (denk aan smartphonestore.nl of pdashop.be). In de plaats daarvan wordt alles gecentraliseerd op de Coolblue-pagina, waardoor een uitbreiding naar andere talen en landen veel sneller zou kunnen gebeuren.

Leapp failliet, hoopt op doorstart

11/06/2018

Leapp, een verkoper van tweedehands Apple-toestellen, is failliet. Dat meldt de retailer op zijn website. De curator onderzoekt momenteel de mogelijkheden voor een doorstart.

Coolblue lanceert reparatiedienst voor smartphones

04/06/2018

Coolblue heeft zich weer een extra stukje van de 'customer journey' toegeëigend: nu stort de Rotterdamse webshop(groep) zich ook op het herstellen van smartphones.

Zo vertelt Philips Hue een emotioneel merkverhaal op de winkelvloer

24/05/2018

De geconnecteerde Hue-lampen bezorgen de verlichtingsmarkt nieuwe impulsen. Maar hoe breng je de klantreis in kaart voor een volstrekt nieuwe productcategorie? Dat is de uitdaging voor de trademarketingafdeling van Philips Lighting.