Media Markt zoekt nieuwe startups

Media Markt zoekt nieuwe startups

Media Markt gaat op zoek naar innovatieve startups in België, Nederland en het Verenigd Koninkrijk, die mogelijk een plaatsje kunnen verwerven bij Spacelab, de accelerator van Media Markt in het Duitse München.

 

Binnen een jaar implementeren

Media Markt is momenteel op zoek naar startups in de sectors augmented reality, virtual reality of artificial intelligence. Die kunnen zich tot 24 oktober inschrijven, waarna Media Markt de zes meest belovende kandidaten zal selecteren. Die mogen dan hun idee komen voorstellen op het hoofdkantoor van Media Markt Nederland.

 

De uiteindelijke winnaar mag zijn idee implementeren bij Media Markt Nederland en krijgt de mogelijkheid om zijn idee te pitchen bij Spacelab en het bestuur van Media-Saturn.

 

De startups moeten wel al in een gevorderde fase zitten, want er moet al een werkend prototype zijn en het idee moet binnen het jaar geïmplementeerd kunnen worden. De voorgestelde ideeën moeten de ervaring van de klant kunnen verbeteren of een plaats kunnen verwerven binnen het gewone assortiment.