Muziekspeciaalzaak FAME viert 25e verjaardag

Muziekspeciaalzaak FAME viert 25e verjaardag

De bekende Amsterdamse muziekspeciaalzaak FAME, tegenwoordig 'powered by Media Markt', viert zijn 25e verjaardag. Dat doet het door 25 dagen lang optredens en signeersessies van bekende artiesten te organiseren.

Stijgende omzet

Vorige week woensdag kwam de band 5 Seconds of Summer al over de vloer voor een exclusieve signeersessie. Naast de optredens en signeersessies, zijn er ook heel wat aanbiedingen te vinden in de winkel. Het hoogtepunt van de festiviteiten moet plaatsvinden op 21 november. Dan is het exact 25 jaar geleden dat de winkel zijn deuren opende.


Tegenwoordig maakt FAME deel uit van de Media Markt-vestiging Amsterdam Centrum, nadat de winkel eerder de deuren had moeten sluiten. "Media Markt en FAME versterken elkaar," stelt Barry van Ruiven, directeur Media Markt Nederland.

 

"Sinds de vestiging van FAME in Media Markt Amsterdam Centrum zit er een stijgende lijn in de omzet. FAME staat garant voor muziekbeleving: in de eerste maand waren er twaalf instore optredens en rond belangrijke albumreleases is er altijd wel wat te doen. Met dit feest onderstrepen we dat", klinkt het nog.

Tags: