Muziekspeciaalzaak FAME viert 25e verjaardag | RetailDetail

Muziekspeciaalzaak FAME viert 25e verjaardag

Muziekspeciaalzaak FAME viert 25e verjaardag

De bekende Amsterdamse muziekspeciaalzaak FAME, tegenwoordig 'powered by Media Markt', viert zijn 25e verjaardag. Dat doet het door 25 dagen lang optredens en signeersessies van bekende artiesten te organiseren.

Stijgende omzet

Vorige week woensdag kwam de band 5 Seconds of Summer al over de vloer voor een exclusieve signeersessie. Naast de optredens en signeersessies, zijn er ook heel wat aanbiedingen te vinden in de winkel. Het hoogtepunt van de festiviteiten moet plaatsvinden op 21 november. Dan is het exact 25 jaar geleden dat de winkel zijn deuren opende.


Tegenwoordig maakt FAME deel uit van de Media Markt-vestiging Amsterdam Centrum, nadat de winkel eerder de deuren had moeten sluiten. "Media Markt en FAME versterken elkaar," stelt Barry van Ruiven, directeur Media Markt Nederland.

 

"Sinds de vestiging van FAME in Media Markt Amsterdam Centrum zit er een stijgende lijn in de omzet. FAME staat garant voor muziekbeleving: in de eerste maand waren er twaalf instore optredens en rond belangrijke albumreleases is er altijd wel wat te doen. Met dit feest onderstrepen we dat", klinkt het nog.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Fnac Darty en MediaMarkt Saturn sluiten inkoopalliantie

16/05/2018

De Franse elektronicaretailer Fnac Darty, de groep achter het Belgische Vanden Borre en het Nederlandse BCC, heeft een inkoopalliantie gesloten met concurrent MediaMarkt Saturn.

Amazon wil Walmart overtroeven in de Flipkart-deal

03/05/2018

De strijd om de Indische e-commercemarkt barst los: ook Amazon zou nu een gooi doen naar een meerderheidsaandeel in Flipkart. Daarmee hoopt het Walmart, dat al gesprekken was gestart met de Indische e-tailer, af te troeven.

"Amazon het goedkoopst, maar niet de beste service"

26/04/2018

Een onderzoek van De Standaard tussen honderd populaire elektrotoestellen wijst Amazon duidelijk aan als de goedkoopste. Klanten die een goede service willen, zijn echter beter af bij Coolblue en Media Markt.

Amazon brengt robots naar de huiskamer

24/04/2018

Amazon sleutelt in het geheim aan robots voor bij mensen thuis. Volgens persagentschap Bloomberg wil de technologiereus de robots nog dit jaar bij medewerkers in huis testen en de huisrobots mogelijk al in 2019 uitrollen.

Fnac Darty groeit verder dankzij samenwerkingen

23/04/2018

Elektronicareus Fnac Darty zag in het eerste kwartaal van 2018 de omzet licht groeien. De groep boekte naar eigen zeggen grote vooruitgang in zijn herstelplan: eind 2018 wil het bedrijf voor 130 miljoen euro aan synergievoordelen realiseren.

De ‘Schnäppcam’ lokt klanten weer naar de winkel

16/04/2018

De strijd aanbinden met webshops lijkt in deze tijd een verloren zaak voor veel fysieke winkels, maar niet alle winkeliers gooien zomaar de handdoek in de ring. Dat bewijst een Duitse witgoedhandelaar die een originele manier vond om klanten te lokken.