Nieuwe Nederlandse Apple Store op komst | RetailDetail

Nieuwe Nederlandse Apple Store op komst

Nieuwe Nederlandse Apple Store op komst

Elektronicareus Apple wil binnenkort een vierde Apple Store openen in Nederland. Het kijkt daarvoor voor de eerste keer buiten de Randstad. De eerste drie winkels van Apple bevinden zich in Haarlem, Den Haag en Amsterdam.

Pand al gevonden

Die vierde winkel moet volgens One More Thing in Utrecht of Gelderland openen. Dat heeft de website vernomen via een bron in de vastgoedsector. Apple zou vorige week beslist hebben dat er een nieuwe winkel komt, maar verdere plannen zijn nog in een vroeg stadium.


Ondertussen zou er wel al een deal gesloten zijn rond één pand, maar de exacte locatie is dus nog niet geweten. Apple is ondertussen ook op zoek naar nieuwe store managers en 14 andere functies voor zijn winkels. Meestal begint Apple nieuwe mensen te zoeken ongeveer een half jaar voor de opening van een nieuwe winkel.


Enkele dagen geleden bevestigde Apple nog dat ook België zijn eerste winkel mag verwachten. Die zou binnen enkel maanden de deuren moeten openen aan de Guldenvlieslaan in Brussel.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Fnac Darty en MediaMarkt Saturn sluiten inkoopalliantie

16/05/2018

De Franse elektronicaretailer Fnac Darty, de groep achter het Belgische Vanden Borre en het Nederlandse BCC, heeft een inkoopalliantie gesloten met concurrent MediaMarkt Saturn.

Amazon wil Walmart overtroeven in de Flipkart-deal

03/05/2018

De strijd om de Indische e-commercemarkt barst los: ook Amazon zou nu een gooi doen naar een meerderheidsaandeel in Flipkart. Daarmee hoopt het Walmart, dat al gesprekken was gestart met de Indische e-tailer, af te troeven.

"Amazon het goedkoopst, maar niet de beste service"

26/04/2018

Een onderzoek van De Standaard tussen honderd populaire elektrotoestellen wijst Amazon duidelijk aan als de goedkoopste. Klanten die een goede service willen, zijn echter beter af bij Coolblue en Media Markt.

Amazon brengt robots naar de huiskamer

24/04/2018

Amazon sleutelt in het geheim aan robots voor bij mensen thuis. Volgens persagentschap Bloomberg wil de technologiereus de robots nog dit jaar bij medewerkers in huis testen en de huisrobots mogelijk al in 2019 uitrollen.

Fnac Darty groeit verder dankzij samenwerkingen

23/04/2018

Elektronicareus Fnac Darty zag in het eerste kwartaal van 2018 de omzet licht groeien. De groep boekte naar eigen zeggen grote vooruitgang in zijn herstelplan: eind 2018 wil het bedrijf voor 130 miljoen euro aan synergievoordelen realiseren.

De ‘Schnäppcam’ lokt klanten weer naar de winkel

16/04/2018

De strijd aanbinden met webshops lijkt in deze tijd een verloren zaak voor veel fysieke winkels, maar niet alle winkeliers gooien zomaar de handdoek in de ring. Dat bewijst een Duitse witgoedhandelaar die een originele manier vond om klanten te lokken.