Optie1 neemt winkels One Mobility over | RetailDetail

Optie1 neemt winkels One Mobility over

Optie1 neemt winkels One Mobility over

Telecomketen Optie1 heeft elf winkels van One Mobility/GSMshop overgenomen. Met de acquisitie van de elf winkels komt Optie1 nu op een totaal van 61 filialen uit, zo maakte het bedrijf maandag bekend.

Betere spreiding

De overname van de elf winkels door Optie1 betekent dat One Mobility/GSMshop nog 25 eigen filialen heeft. Die gaan zich vanaf nu focussen op specifieke doelgroepen.

 

Optie1 zegt met de nieuwe winkels een betere landelijke spreiding te hebben. Het voegt vooral winkels toe buiten grote winkelgebieden en in deelgemeentes van grote steden. "We zijn daarmee aanvullend op de winkels van telecomoperators", aldus Optie1.

 

Bij Optie1 kan de consument terecht voor mobiele en vaste telefonie, internet-, glasvezel- en televisieaansluitingen, energie, accessoires en de keten heeft ook een eigen service- en reparatiedienst.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Zo vertelt Philips Hue een emotioneel merkverhaal op de winkelvloer

24/05/2018

De geconnecteerde Hue-lampen bezorgen de verlichtingsmarkt nieuwe impulsen. Maar hoe breng je de klantreis in kaart voor een volstrekt nieuwe productcategorie? Dat is de uitdaging voor de trademarketingafdeling van Philips Lighting.

Verovering van Europa loopt voor Xiaomi via Parijs

23/05/2018

De Chinese smartphonefabrikant opende zopas een fysieke winkel in Parijs. Die betekent het vervolg van een ambitieus Europees expansieplan, maar het merk droomt ook hardop van een lancering in de Verenigde Staten.

Fnac Darty en MediaMarkt Saturn sluiten inkoopalliantie

16/05/2018

De Franse elektronicaretailer Fnac Darty, de groep achter het Belgische Vanden Borre en het Nederlandse BCC, heeft een inkoopalliantie gesloten met concurrent MediaMarkt Saturn.

Amazon wil Walmart overtroeven in de Flipkart-deal

03/05/2018

De strijd om de Indische e-commercemarkt barst los: ook Amazon zou nu een gooi doen naar een meerderheidsaandeel in Flipkart. Daarmee hoopt het Walmart, dat al gesprekken was gestart met de Indische e-tailer, af te troeven.

"Amazon het goedkoopst, maar niet de beste service"

26/04/2018

Een onderzoek van De Standaard tussen honderd populaire elektrotoestellen wijst Amazon duidelijk aan als de goedkoopste. Klanten die een goede service willen, zijn echter beter af bij Coolblue en Media Markt.

Amazon brengt robots naar de huiskamer

24/04/2018

Amazon sleutelt in het geheim aan robots voor bij mensen thuis. Volgens persagentschap Bloomberg wil de technologiereus de robots nog dit jaar bij medewerkers in huis testen en de huisrobots mogelijk al in 2019 uitrollen.