Optie1 neemt winkels One Mobility over | RetailDetail

Optie1 neemt winkels One Mobility over

Optie1 neemt winkels One Mobility over

Telecomketen Optie1 heeft elf winkels van One Mobility/GSMshop overgenomen. Met de acquisitie van de elf winkels komt Optie1 nu op een totaal van 61 filialen uit, zo maakte het bedrijf maandag bekend.

Betere spreiding

De overname van de elf winkels door Optie1 betekent dat One Mobility/GSMshop nog 25 eigen filialen heeft. Die gaan zich vanaf nu focussen op specifieke doelgroepen.

 

Optie1 zegt met de nieuwe winkels een betere landelijke spreiding te hebben. Het voegt vooral winkels toe buiten grote winkelgebieden en in deelgemeentes van grote steden. "We zijn daarmee aanvullend op de winkels van telecomoperators", aldus Optie1.

 

Bij Optie1 kan de consument terecht voor mobiele en vaste telefonie, internet-, glasvezel- en televisieaansluitingen, energie, accessoires en de keten heeft ook een eigen service- en reparatiedienst.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Leapp maakt doorstart in Nederland

20/07/2018

Leapp , een retailer van tweedehands Apple-toestellen, maakt in Nederland een doorstart onder leiding van het investeringsbedrijf van de oprichter. Begin juni ging de keten failliet, maar eind juli zou ze al opnieuw starten.

Samsung maakt zich zorgen over eigen groei

06/07/2018

Technologiegigant Samsung is niet positief over de eigen resultaten. Het Zuid-Koreaanse bedrijf verwacht een niet al te geweldige groei in het tweede kwartaal van dit jaar: de verkoop van smartphones stelt teleur.

Ceconomy verkoopt zijn Russische divisie

21/06/2018

Ceconomy, het moederbedrijf van MediaMarkt, werd nooit succesvol op de Russische markt. Het heeft nu een ruildeal bereikt met de lokale elektroketen M.video, waarin het ook een participatie neemt.

Coolblue haalt 311 miljoen euro Belgische omzet

15/06/2018

De Nederlandse elektronicaretailer Coolblue realiseerde vorig jaar in België een recordomzet van 311 miljoen euro. Het bedrijf maakt ook bekend nieuwe, lokale depots te openen voor de uitrol van witgoed in Wallonië. 

LVMH-topman Arnault pompt miljoenen in BackMarket

14/06/2018

BackMarket, een Franse start-up die zich positioneert als (super)marktplaats voor ‘refurbished’ ofte ‘opgelapte’ tweedehandse smartphones, tablets en laptops, heeft zopas 41 miljoen euro groeigeld opgehaald.

Coolblue sluit honderden webshops

11/06/2018

Webshopgroep Coolblue gaat een eind maken aan zijn honderden afzonderlijke webshops (denk aan smartphonestore.nl of pdashop.be). In de plaats daarvan wordt alles gecentraliseerd op de Coolblue-pagina, waardoor een uitbreiding naar andere talen en landen veel sneller zou kunnen gebeuren.