Pioneer opent pop-up in Utrecht | RetailDetail

Pioneer opent pop-up in Utrecht

Pioneer opent pop-up in Utrecht

Elektronicamerk Pioneer heeft in Utrecht een pop-upwinkel geopend in het pand van The Brand Store, die vooral zal focussen op de verkoop van DJ-materiaal. De winkel blijft tot eind oktober open.

Breder publiek

In de winkel kunnen bezoekers een boel DJ-materiaal van het merk terugvinden, zoals draaitafels of hoofdtelefoons. Daarnaast staan er ook bluetoothspeakers waar klanten hun muziek kunnen afspelen. Het is ook mogelijk om de toestellen in de winkel uit te proberen.

 

"DJ's worden steeds populairder en mensen gaan thuis ook zelf meer muziek draaien. Om een selectie van onze producten onder een nog breder publiek onder de aandacht te brengen, hebben we ervoor gekozen om een pop-up store te openen in één van de drukke winkelstraten in Utrecht", aldus Remco van Megen van Pioneer.

 

The Brand Store heeft het pand aan de Choorstraat in Utrecht voor de maanden september en oktober verhuurd aan Pioneer. Gedurende die maanden zullen er ook verschillende DJ-activiteiten worden georganiseerd.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Fnac Darty en MediaMarkt Saturn sluiten inkoopalliantie

16/05/2018

De Franse elektronicaretailer Fnac Darty, de groep achter het Belgische Vanden Borre en het Nederlandse BCC, heeft een inkoopalliantie gesloten met concurrent MediaMarkt Saturn.

Amazon wil Walmart overtroeven in de Flipkart-deal

03/05/2018

De strijd om de Indische e-commercemarkt barst los: ook Amazon zou nu een gooi doen naar een meerderheidsaandeel in Flipkart. Daarmee hoopt het Walmart, dat al gesprekken was gestart met de Indische e-tailer, af te troeven.

"Amazon het goedkoopst, maar niet de beste service"

26/04/2018

Een onderzoek van De Standaard tussen honderd populaire elektrotoestellen wijst Amazon duidelijk aan als de goedkoopste. Klanten die een goede service willen, zijn echter beter af bij Coolblue en Media Markt.

Amazon brengt robots naar de huiskamer

24/04/2018

Amazon sleutelt in het geheim aan robots voor bij mensen thuis. Volgens persagentschap Bloomberg wil de technologiereus de robots nog dit jaar bij medewerkers in huis testen en de huisrobots mogelijk al in 2019 uitrollen.

Fnac Darty groeit verder dankzij samenwerkingen

23/04/2018

Elektronicareus Fnac Darty zag in het eerste kwartaal van 2018 de omzet licht groeien. De groep boekte naar eigen zeggen grote vooruitgang in zijn herstelplan: eind 2018 wil het bedrijf voor 130 miljoen euro aan synergievoordelen realiseren.

De ‘Schnäppcam’ lokt klanten weer naar de winkel

16/04/2018

De strijd aanbinden met webshops lijkt in deze tijd een verloren zaak voor veel fysieke winkels, maar niet alle winkeliers gooien zomaar de handdoek in de ring. Dat bewijst een Duitse witgoedhandelaar die een originele manier vond om klanten te lokken.