Pioneer opent pop-up in Utrecht | RetailDetail

Pioneer opent pop-up in Utrecht

Pioneer opent pop-up in Utrecht

Elektronicamerk Pioneer heeft in Utrecht een pop-upwinkel geopend in het pand van The Brand Store, die vooral zal focussen op de verkoop van DJ-materiaal. De winkel blijft tot eind oktober open.

Breder publiek

In de winkel kunnen bezoekers een boel DJ-materiaal van het merk terugvinden, zoals draaitafels of hoofdtelefoons. Daarnaast staan er ook bluetoothspeakers waar klanten hun muziek kunnen afspelen. Het is ook mogelijk om de toestellen in de winkel uit te proberen.

 

"DJ's worden steeds populairder en mensen gaan thuis ook zelf meer muziek draaien. Om een selectie van onze producten onder een nog breder publiek onder de aandacht te brengen, hebben we ervoor gekozen om een pop-up store te openen in één van de drukke winkelstraten in Utrecht", aldus Remco van Megen van Pioneer.

 

The Brand Store heeft het pand aan de Choorstraat in Utrecht voor de maanden september en oktober verhuurd aan Pioneer. Gedurende die maanden zullen er ook verschillende DJ-activiteiten worden georganiseerd.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Leapp maakt doorstart in Nederland

20/07/2018

Leapp , een retailer van tweedehands Apple-toestellen, maakt in Nederland een doorstart onder leiding van het investeringsbedrijf van de oprichter. Begin juni ging de keten failliet, maar eind juli zou ze al opnieuw starten.

Samsung maakt zich zorgen over eigen groei

06/07/2018

Technologiegigant Samsung is niet positief over de eigen resultaten. Het Zuid-Koreaanse bedrijf verwacht een niet al te geweldige groei in het tweede kwartaal van dit jaar: de verkoop van smartphones stelt teleur.

Ceconomy verkoopt zijn Russische divisie

21/06/2018

Ceconomy, het moederbedrijf van MediaMarkt, werd nooit succesvol op de Russische markt. Het heeft nu een ruildeal bereikt met de lokale elektroketen M.video, waarin het ook een participatie neemt.

Coolblue haalt 311 miljoen euro Belgische omzet

15/06/2018

De Nederlandse elektronicaretailer Coolblue realiseerde vorig jaar in België een recordomzet van 311 miljoen euro. Het bedrijf maakt ook bekend nieuwe, lokale depots te openen voor de uitrol van witgoed in Wallonië. 

LVMH-topman Arnault pompt miljoenen in BackMarket

14/06/2018

BackMarket, een Franse start-up die zich positioneert als (super)marktplaats voor ‘refurbished’ ofte ‘opgelapte’ tweedehandse smartphones, tablets en laptops, heeft zopas 41 miljoen euro groeigeld opgehaald.

Coolblue sluit honderden webshops

11/06/2018

Webshopgroep Coolblue gaat een eind maken aan zijn honderden afzonderlijke webshops (denk aan smartphonestore.nl of pdashop.be). In de plaats daarvan wordt alles gecentraliseerd op de Coolblue-pagina, waardoor een uitbreiding naar andere talen en landen veel sneller zou kunnen gebeuren.