Robot helpt klanten bij Media Markt

Robot helpt klanten bij Media Markt

Bij de Media Markt in Rotterdam kunnen klanten voortaan geholpen worden door Trusty, een robot die werd ontwikkeld in samenwerking met computermerk Trust. De robot zal de klanten wegwijs maken in de winkel.

Toegevoegde waarde

Het is de eerste keer in Nederland dat bij Media Markt een robot wordt ingezet om klanten te helpen op de winkelvloer. De keten is er echter helemaal van overtuigd dat de robots een toegevoegd waarde kunnen zijn in de winkels en dat technische innovaties de klantenservice mee kunnen helpen optimaliseren.

 

"Tegelijkertijd beseffen we dat robots onze mensen in de winkels onmogelijk kunnen vervangen," zegt Marcel Capitein, vestigingsdirecteur Media Markt Rotterdam. "Onze klanten kunnen bij onze medewerkers terecht voor advies, vragen en een complete servicebenadering, tot aan de installatie en onderhoud van producten toe. Trusty is een geinige gadget die ons innovatieve karakter onderstreept."

 

"Trust bestaat al meer dan 25 jaar en Trusty bewijst dat Trust altijd een sterke focus op de toekomst heeft," voegt Michel Perridon, eigenaar van Trust, daar aan toe. "Op het gebied van productontwikkeling blijft Trust de komende jaren zeker voor verrassingen zorgen."

Tags: