'Weer reeks Free Record Shops dicht'

'Weer reeks Free Record Shops dicht'

Free Record Shop gaat op korte termijn weer een aantal filialen sluiten. De vestiging in Sneek heeft de deuren al gesloten en de voorraad wordt onder de andere filialen van de entertainmentketen verdeeld.

Eerste faillissement outlet-FRS

Free Record Shop zelf was niet bereikbaar voor commentaar, meldde Entertainment Business, dat het nieuws uitbracht. Door de sluiting van de winkel in Sneek telt Free Record Shop nog 39 vestigingen. Het is het eerste filiaal dat de deuren sluit sinds de formule vorige maand besloot verder te gaan als outletketen.

 

Daarmee is er dus nog altijd geen rust rond de formule die ooit werd opgericht door Hans Breukhoven en die op dit moment nog steeds eigendom is van investeringsmaatschappij ProCures. Sinds de onderneming twee jaar geleden in financiële problemen kwam, is het aantal filialen dramatisch gedaald: met 39 vestigingen is nog nauwelijks sprake van landelijke dekking voor de ooit zo succesvolle keten.

 

Ook voor de sluiting van de webwinkel heeft de directie van de onderneming na maanden nog altijd geen oplossing gevonden. 'Wegens omstandigheden kunnen via de website op dit moment geen producten worden besteld', staat nog altijd te lezen op de site van het bedrijf.

Tags: