Welcom opent negentiende winkel in Horst | RetailDetail

Welcom opent negentiende winkel in Horst

Welcom opent negentiende winkel in Horst

Volgende week dinsdag 1 december opent telecomformule Welcom zijn negentiende winkel in Horst. De nieuwe vestiging volgt vijf jaar na het openen van de eerste winkel.

Onafhankelijke telecomaanbieder

Telecom Welcom Horst heeft voor particuliere en zakelijke klanten een assortiment multimedia, computers en telecom met hardware, accessoires en aanvullende diensten. De nieuwe Welcom is in handen van ondernemers René en Cindy Kivits. Zij zijn tevens ondernemer van Welcom in Venray.

 

 

Afgelopen maandag opende de achttiende Welcom-winkel van Walter van Schie in winkelcentrum Lange Voort in Oegstgeest. In augustus opende Gerhard van Kooten een winkel in Bunschoten-Spakenburg.

 

De Welcom franchise-telecomformule, van franchisegever Chris Vedder, is een onafhankelijke telecomaanbieder op het gebied van mobiele en vaste telefonie, breedband, multiplay oplossingen en energie. Welcom startte in 2011 met tien vestigingen verspreid over Nederland. De formule telt nu 19 vestigingen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ceconomy verkoopt zijn Russische divisie

21/06/2018

Ceconomy, het moederbedrijf van MediaMarkt, werd nooit succesvol op de Russische markt. Het heeft nu een ruildeal bereikt met de lokale elektroketen M.video, waarin het ook een participatie neemt.

Coolblue haalt 311 miljoen euro Belgische omzet

15/06/2018

De Nederlandse elektronicaretailer Coolblue realiseerde vorig jaar in België een recordomzet van 311 miljoen euro. Het bedrijf maakt ook bekend nieuwe, lokale depots te openen voor de uitrol van witgoed in Wallonië. 

LVMH-topman Arnault pompt miljoenen in BackMarket

14/06/2018

BackMarket, een Franse start-up die zich positioneert als (super)marktplaats voor ‘refurbished’ ofte ‘opgelapte’ tweedehandse smartphones, tablets en laptops, heeft zopas 41 miljoen euro groeigeld opgehaald.

Coolblue sluit honderden webshops

11/06/2018

Webshopgroep Coolblue gaat een eind maken aan zijn honderden afzonderlijke webshops (denk aan smartphonestore.nl of pdashop.be). In de plaats daarvan wordt alles gecentraliseerd op de Coolblue-pagina, waardoor een uitbreiding naar andere talen en landen veel sneller zou kunnen gebeuren.

Leapp failliet, hoopt op doorstart

11/06/2018

Leapp, een verkoper van tweedehands Apple-toestellen, is failliet. Dat meldt de retailer op zijn website. De curator onderzoekt momenteel de mogelijkheden voor een doorstart.

Coolblue lanceert reparatiedienst voor smartphones

04/06/2018

Coolblue heeft zich weer een extra stukje van de 'customer journey' toegeëigend: nu stort de Rotterdamse webshop(groep) zich ook op het herstellen van smartphones.