30ml opent biologische saladebar CROP

30ml opent biologische saladebar CROP

De uitbaters van de Utrechtse koffiebar 30ml openen in januari een biologische saladebar onder de naam CROP. Het versconcept zal een combinatie bieden van een ‘stadssupermarkt’ en een horecagedeelte.

“Meeste afhaaleten is ongezond”

In het winkelgedeelte zal CROP verse biologische producten verkopen, zoals salades voor thuisconsumptie, met daarnaast ook een zitruimte en terras waar de producten kunnen worden genuttigd.

 

Omdat de meeste ‘take-aways’ in Utrecht volgens 30ml van de ongezonde soort zijn, schatten de initiatiefnemers als meest directe concurrentie voornamelijk de supermarkt met kant-en-klare salades, de biologische supermarkt voor ingrediënten voor salades en gespecialiseerde eetwinkels in. De nieuwe saladebar wil zich dan ook positioneren door gemak, versheid en innovatieve producten op een betaalbare en laagdrempelige manier aan te bieden.

 

In de komende periode wordt het pand aan de Biltstraat grondig verbouwd. Koffiebrander 30ml – de maateenheid voor een espresso – heeft op dit moment al een espressobar in Utrecht.

Tags: