Achttal ondernemers verlaat Foodhallen

Achttal ondernemers verlaat Foodhallen

Een achttal foodconcepten gaat de Foodhallen in Amsterdam verlaten, omdat hun contract niet wordt verlengd. Het zou daarbij onder andere gaan om Wild Moa Pies, Yogen Früz, Filiz Manti, Pink Flamingo en Caulils Kaas.

Andere concepten

Ook het contract van Ronald van Uden van Green Brothers loopt na twee jaar af, meldt Levensmiddelenkrant. “Het is in overleg gebeurd. Tijdens het evaluatiemoment met de organisatie kwam naar voren dat zij voor ons geen levensvatbaarheid op lange termijn zien”. In augustus verliet de formule Bbrood de locatie in Amsterdam-West, en werd vervangen door een pop-up van Günther’s Flammkuchen.

 

De Amsterdamse Foodhallen openden ruim een jaar geleden. De locatie in een voormalige tramremise aan de Bellamystraat in de Kinkerbuurt startte met een twintigtal horecazaken, de restaurants Brasserie Halte 3 en Meat West, een bioscoop, hotel, bibliotheek en kantoren. Bezoekers kunnen er hapjes en drankjes proeven bij uiteenlopende foodconcepten als L’Entrecôte Mobile, VietView (Vietnamese snacks), Jabugo Bar Iberico (Spaanse specialiteiten), Bulls and Dogs (hotdogs) of Friska (sushi).

Tags: