AH to go start proefproject met Thuisbezorgd.nl

Foto Albert Heijn

In Amsterdam kunnen gebruikers van Thuisbezorgd.nl vanaf vandaag producten van Albert Heijn gratis laten bezorgen. De levering gebeurt per e-bike vanuit twee AH to go-winkels.

 

Lunch of maaltijd

Door deze samenwerking kunnen nu nog meer consumenten genieten van hun favoriete AH to go-producten, ook als ze niet in de buurt van een winkel zijn, zegt Albert Heijn in een persbericht. De retailer heeft een selectie gemaakt van de populairste producten uit het AH to go-assortiment, waaronder soepen, poké bowls, vers belegde broodjes, salades, fruitsnacks en verse sappen. De producten worden opgehaald bij de AH to go in de Ferdinand Bolstraat of die op het Waterlooplein en gratis bij de klant bezorgd.

 

Algemeen directeur Jan-Willem Dockheer van AH to go is enthousiast over de samenwerking: “Het online bestellen van een lunch of maaltijd raakt steeds meer ingeburgerd. Samen met Thuisbezorgd.nl kunnen wij nog meer klanten blij maken met onze lekkere, verse producten.” Voor de bezorgdienst betekent het project een verbreding van de maaltijdopties: “De samenwerking met een retailer brengt hier vernieuwing in en dat is waar wij altijd naar op zoek zijn,” zegt verkoopdirecteur Silvie Cremers.

 

De samenwerking is een eerste voorbeeld van de nieuwe strategie van Ahold Delhaize, die CEO Wouter Kolk eergisteren pas voorstelde, en wordt over twee maanden geëvalueerd. Begin volgend jaar volgen vanuit Albert Heijn nog meer initiatieven op het gebied van thuisbezorging.