Albert Heijn breidt bezorggebied in België verder uit

Albert Heijn

Albert Heijn breidt z’n thuisleverdienst opnieuw fors uit in de Antwerpse regio. Zowat 400.000 Vlaamse klanten in 33 postcodes kunnen nu de boodschappen al aan de voordeur laten bezorgen.

 

“Regio vol fervente fans”

In negen bijkomende postcodes kunnen klanten in en rond Antwerpen vanaf vandaag de boodschappen aan huis laten leveren. Bezorgdienst 'Albert Heijn Aan Huis' bedient nu ook de postcodes 2000, 2020 en 2060 in het centrum van Antwerpen. Bovendien komen de bezorgers voortaan ook naar Ekeren, Kapellen, Brasschaat, Stabroek, Ranst en Willebroek. In totaal kunnen nu al zo’n 400.000 huishoudens boodschappen aan huis geleverd bestellen bij Albert Heijn, in 33 postcodes in Vlaanderen.
 

“De Antwerpse regio – waar het tien jaar geleden allemaal begon voor ons – zit vol met fervente fans. Ik ben er zeker van dat we vandaag heel wat mensen blij gaan maken,” zegt Raf Van den Heuvel, general manager van Albert Heijn België. Om de uitbreiding van Albert Heijn Aan Huis vleugels te geven, werft de retailer ook nieuwe mensen aan. “Voor al onze winkels en de thuisleverdienst samen, zijn dat er 500.”
 

Klanten kunnen online bestellen op www.ah.be of via de AH-app. Een thuislevering kan voor een winkelmand vanaf 50 euro. De leverkost bedraagt 5 euro, maar onlineshoppers kunnen ook gebruik maken van free delivery promoties. De levertijd is op 30 minuten nauwkeurig.