Albert Heijn laat zegeltjes ook in app plakken

Foto: Albert Heijn

Zegeltjes sparen kan bij Albert Heijn vanaf nu ook digitaal: de supermarktketen lanceert - in Nederland - voor het eerst een spaaractie waarbij de zegels meteen in de mobiele AH-app worden bewaard.

 

Plakken in de app

Voortaan kunnen klanten digitaal sparen via de mobiele app van Albert Heijn: bij het afrekenen worden de spaarzegels meteen toegevoegd aan een digitale spaarkaart. Wie zijn persoonlijke bonuskaart scant in de winkel of een online bestelling plaatst, krijgt de spaarzegels automatisch in de app.

 

Ook om volle digitale spaarkaarten te verzilveren, laten klanten hun bonuskaart scannen. Zo hoeven shoppers geen losse zegels meer te bewaren en te plakken, al blijft die papieren optie wel beschikbaar voor wie dat wil. In België loopt eveneens nog een spaaractie met papieren zegeltjes.

 

De eerste spaaractie met de digitale zegeltjes is er één voor glazen van Villeroy & Boch uit kristalglas, die tot november loopt. In 2014 voerde de supermarktketen in Nederland al eens eenzelfde actie: toen verzamelden meer dan een miljoen huishoudens bijna 4,5 miljoen glazen.