Albert Heijn legt elektrische shuttle in tijdens werken

Albert Heijn legt elektrische shuttle in tijdens werken
Shutterstock.com

In Bredene pakt Albert Heijn uit met een originele actie om de ongemakken ten gevolge van de plaatselijke wegenwerken tot een minimum te beperken. De supermarktketen legt een E-shuttle in voor de shoppers en klanten kunnen hun boodschappen gratis thuis laten leveren.

 

Ook voor niet-klanten

Albert Heijn zet in kustgemeente Bredene een elektrische shuttle in om zijn klanten naar de lokale winkel te brengen. De supermarktketen doet dit omdat er langdurige wegenwerken gepland zijn in de straat waar de Albert Heijn gevestigd is. De shuttle pendelt tijdens de openingsuren van de winkel tussen een parkeerterrein, dat enkele kilometers verderop ligt, en de supermarkt. Overigens kunnen ook klanten van andere nabijgelegen winkels van de shuttle gebruik maken, schrijft Kneistitv.

 

Naast het inleggen van een shuttle biedt de Nederlandse winkelketen nog een andere oplossing aan. Klanten kunnen er immers voor kiezen om hun boodschappen gratis thuis te laten bezorgen. En Albert Heijn denkt ook aan het milieu: voor het transport van de boodschappen maakt het bedrijf gebruik van een elektrische bestelwagen.