Albert Heijn opent biologisch winkeltje in Utrecht

Albert Heijn opent biologisch winkeltje in Utrecht

Albert Heijn opende vandaag een AH bio-winkeltje van 30 vierkante meter direct naast de vernieuwde Albert Heijn in de Twijnstraat in Utrecht. Klanten vinden in de kleine winkel bijna 350 biologische producten, variërend van zuivelproducten en ontbijtgranen tot soepen en hapjes voor bij de borrel.

 

Inspelen op bio-trend

Albert Heijn speelt met het winkeltje in op de trend dat steeds meer klanten kiezen voor biologische producten. Aanleiding voor de opening van een biologisch winkeltje is volgens Albert Heijn het succes van de biologische pop-upwinkel, die dit voorjaar in Amsterdam tijdelijk opende.

 

Die biologische pop-upshop aan de Spaarndammerstraat, in het centrum van Amsterdam, bracht als eerste het biologische assortiment van AH specifiek onder de aandacht. Klanten konden er de producten van het gamma AH Biologisch zien, net als het assortiment biologische A-merken.

 

 

In het nieuwe biowinkeltje in Utrecht kunnen klanten tevens terecht voor verse biologische koffie 'to go'. Het bio-winkeltje is dagelijks geopend van 07.00 uur tot 20.00 uur.

Tags: