Albert Heijn opent eigen biowinkel

Albert Heijn opent eigen biowinkel

Albert Heijn opent op 2 september aan de Twijnstraat in Utrecht zijn eerste winkel voor biologische producten. De formule opende eind maart in Amsterdam al een pop-upwinkel met biologische producten.

AH breidt bio-assortiment uit

De biowinkel van 30 m², die naast de huidige AH-vestiging komt, brengt zowel het eigen biologisch merk van Albert Heijn als A-merken. Klanten kunnen er producten vinden voor ontbijt, lunch, koffie en borrel plus een aantal populaire biologische producten, zoals babyvoeding. 

 

Albert Heijn besteedt ook in de supermarkten meer aandacht aan biologisch assortiment: zo wordt het assortiment biologische vleeswaren fors uitgebreid. Onlangs stroomden elf nieuwe producten in, waaronder biologische gerookte kipfilet, Yorkham, ontbijtspek, kipleverworst en filet americain.

 

Eind september volgen nog tien biovleeswaren, waaronder rosbief, gebraden gehakt, paté en ossenworst. De uitbreiding past in het beleid om sterker in te zetten op biologisch assortiment onder eigen huismerk. Albert Heijn verdubbelde dit assortiment vorig jaar.

Tags: