Albert Heijn opent nummer 38 in Hasselt | RetailDetail

Albert Heijn opent nummer 38 in Hasselt

Albert Heijn opent nummer 38 in Hasselt
Foto Albert Heijn

Albert Heijn heeft in Hasselt alweer zijn zevende winkel in de provincie Limburg geopend. Het is meteen de derde winkel voor franchisefamilie de Vries en de 38ste vestiging in België.

 

Nieuw winkelcentrum

De nieuwe winkel is 1.900 m² groot, verkoopt ongeveer 19.000 referenties en stelt een vijftigtal mensen tewerk. Hij bevindt zich aan de rand van de stad in het gloednieuwe winkelcentrum Quartier Canal aan de Gouverneur Verwilghensingel, waar onder andere ook ToyChamp, Action en Jysk de deuren zullen openen.

 

De franchisezaak wordt uitgebaat door ondernemer Kenny de Vries, telg van een familie die al twee Albert Heijn-franchisewinkels uitbaat in de provincie. “Ik ben ontzettend trots dat ik vier jaar later zelf een gloednieuwe winkel kan openen in Hasselt”, zegt hij. “Mijn familie heeft al mooie winkels in Genk en Zonhoven. Het hele team heeft hier een ongelofelijk mooie prestatie weg gezet. De winkel ziet er prachtig uit en klanten kunnen hier met plezier komen winkelen.”

 

Na de opening van deze 38ste winkel staan er voor Albert Heijn nog minstens twee winkelopeningen op het programma dit jaar: in Zaventem en in Ternat. Beide supermarkten zullen worden uitgebaat door de groep Peeters-Govers.

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Supermarkten scoren barslecht in onderzoek Oxfam Novib

21/06/2018

De vijf grootste supermarktketens in Nederland (Albert Heijn, Jumbo, Lidl, Aldi en PLUS) houden de economische uitbuiting van mensen die in ontwikkelingslanden ons voedsel produceren, in stand. Dat zegt Oxfam Novib in een vandaag verschenen rapport.

Avontuurlijke bierliefhebbers vormen uitdaging voor kleine brouwers

20/06/2018

Wereldwijd blijft de consumptie van ‘craft beer’ flink stijgen, maar merktrouw is voor de liefhebbers van artisanale speciaalbieren een erg relatief begrip. Dat betekent een uitdaging voor de producenten.

Colruyt Group presteert beter dan verwacht

19/06/2018

Mede dankzij een sterk eindejaar kon Colruyt Group afgelopen boekjaar zijn marktaandeel opnieuw licht verhogen. Een beetje tegen de verwachtingen in bleven de marges op peil. Ook de onlineactiviteiten deden het goed.

Hema opent eerste winkel in Berlijn

15/06/2018

Hema heeft zijn eerste Berlijnse winkel geopend, alweer de vijftiende in Duitsland.Hema ziet in Duitsland een belangrijke groeimarkt: reeds volgende maand opent de de keten haar tweede Berlijnse winkel.

Afound, het eerste outletplatform van H&M, van start in Zweden

15/06/2018

Afound, een nieuwe multimerkenformule van de H&M Group, is deze week van start gegaan in Zweden. De eerste twee winkels openden in Stockholm en Malmö: samen met het webplatform zijn ze een outletmarktplaats voor modekoopjes.

Betalen met Appie bij Albert Heijn

15/06/2018

In Haarlem en Utrecht kunnen shoppers deze zomer bij Albert Heijn betalen met hun Appie-app.  De komende drie maanden voert de keten er een test met kassaloos shoppen, waarbij klanten met de app boodschappen scannen en betalen.