Albert Heijn organiseert Allerhande Kerstfestival

Albert Heijn organiseert Allerhande Kerstfestival

Albert Heijn organiseert van 11 tot en met 13 december het Allerhande Kerstfestival. Het evenement wordt gehouden in de stijl van de populaire foodfestivals met de sfeer van een kerstmarkt en vindt plaats in het Spoorwegmuseum in Utrecht.

Inspiratie-evenement

"Dit jaar willen we onze klanten iets extra's bieden met het Allerhande Kerstfestival. Het wordt het smakelijkste inspiratie-evenement voor de feestdagen. In de voorbereiding naar Kerst kan iedereen daar extra ideeën opdoen”, zegt Saskia Egas Reparaz, directeur marketing & format van Albert Heijn.

 

In het Spoorwegmuseum van Utrecht worden kerstpleinen ingericht met ieder een eigen thema. De bezoekers kunnen proeven bij de foodstands en zo een voorproefje krijgen van het kerstassortiment. Ze kunnen tevens deelnemen aan workshops, kijken naar live kooksessies door bekende koks en tips krijgen van experts. Klanten kunnen in de kerstwinkel ook direct alles kopen wat op het foodfestival te zien is. Thuis laten bezorgen of reserveren in de winkel is ook mogelijk.

 

Entertainment voor het gezin

Het Allerhande Kerstfestival biedt naast inspiratie entertainment, gezelligheid en vermaak voor kinderen. In Winter Wonderland zal er bijvoorbeeld een wensboom, een winterbarbecue, kerststalletjes en glühwein zijn. Ook is er een schaatsbaan en live muziek voorzien.

 

De kaartverkoop start per 5 oktober, de toegangsprijs bedraagt 10 euro per persoon. De toegang voor kinderen tot en met 5 jaar is evenwel gratis en kinderen van 6 tot en met 18 jaar betalen 5 euro. Vanaf Utrecht Centraal rijdt ook een speciale kersttrein naar het festivalterrein.

Tags: