Aldi achter Wijnegem Shopping Center opent de deuren | RetailDetail

Aldi achter Wijnegem Shopping Center opent de deuren

Aldi achter Wijnegem Shopping Center opent de deuren

Vandaag is de nieuwe vestiging van discountketen Aldi geopend achter het Wijnegem Shopping Center. Aan de straatkant van de winkel zijn een aantal appartementen gebouwd, al zijn die nog niet volledig afgewerkt.

“Klaar om klanten te ontvangen”

“De winkel is klaar om de klanten te ontvangen. Alleen de groenaanplanting zal in het eerstvolgende plantseizoen nog gebeuren aangezien het nu winter is”, vertelt manager Thomas Timmermans aan GVA.

 

Om die klanten ook meteen naar de winkel te lokken, werd met de post een folder verdeeld, met onder andere kortingsbonnen. “Los van deze kortingsbonnen is een aantal artikelen tijdens onze openingsweek uitzonderlijk scherp geprijsd. Uiteraard verwelkomen wij onze klanten op onze openingsdag met een gratis kopje koffie en gebak”, aldus Timmermans.

 

Om ruimte te creëren voor de nieuwe Aldi werden twee jaar geleden vijf huizen en hangars, die al lange tijd te koop stonden, afgebroken. In de nieuwe vestiging van Aldi is plaats voor ongeveer 15 werknemers.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Multinationals gebuisd voor gezonde voeding

24/05/2018

Voedingsmultinationals leveren nog te weinig inspanningen om hun producten gezonder te maken, zegt de Access to Nutrition Foundation. Nestlé, Unilever en Danone behoren tot de besten van de klas.  

Isabel Marant opent eerste winkel in Nederland

24/05/2018

Modemerk Isabel Marant heeft de deuren geopend van een eerste Nederlandse boetiek in Amsterdam. De winkel is te vinden in de P.C. Hooftstraat, in het pand waar vroeger McGregor zat.

Verovering van Europa loopt voor Xiaomi via Parijs

23/05/2018

De Chinese smartphonefabrikant opende zopas een fysieke winkel in Parijs. Die betekent het vervolg van een ambitieus Europees expansieplan, maar het merk droomt ook hardop van een lancering in de Verenigde Staten.

Ahold Delhaize start digitaal laboratorium in de VS

22/05/2018

De Amerikaanse tak van Ahold Delhaize richt een nieuw bedrijf op dat zich toespitst op digitale innovatie: Peapod Digital Labs wordt een laboratorium voor nieuwe strategieën op het gebied van digitalisering, e-commerce en personalisatie. 

Carrefour en Tencent openen hightechwinkel in Shanghai

22/05/2018

In het zopas geopende winkelconcept ‘Le Marché’, het eerste resultaat van het recente partnership tussen Carrefour en Tencent, kunnen klanten betalen via gezichtsherkenning aan onbemande check-outs.

Holland & Barrett wil veganistische winkels openen

17/05/2018

De Britse gezondheidsketen Holland & Barrett (in de Benelux vroeger Essenza) plant volledig veganistische winkels te openen. Dat is immers een trend waar de keten op moet inpikken, vindt CEO Peter Aldis.