Aldi achter Wijnegem Shopping Center opent de deuren | RetailDetail

Aldi achter Wijnegem Shopping Center opent de deuren

Aldi achter Wijnegem Shopping Center opent de deuren

Vandaag is de nieuwe vestiging van discountketen Aldi geopend achter het Wijnegem Shopping Center. Aan de straatkant van de winkel zijn een aantal appartementen gebouwd, al zijn die nog niet volledig afgewerkt.

“Klaar om klanten te ontvangen”

“De winkel is klaar om de klanten te ontvangen. Alleen de groenaanplanting zal in het eerstvolgende plantseizoen nog gebeuren aangezien het nu winter is”, vertelt manager Thomas Timmermans aan GVA.

 

Om die klanten ook meteen naar de winkel te lokken, werd met de post een folder verdeeld, met onder andere kortingsbonnen. “Los van deze kortingsbonnen is een aantal artikelen tijdens onze openingsweek uitzonderlijk scherp geprijsd. Uiteraard verwelkomen wij onze klanten op onze openingsdag met een gratis kopje koffie en gebak”, aldus Timmermans.

 

Om ruimte te creëren voor de nieuwe Aldi werden twee jaar geleden vijf huizen en hangars, die al lange tijd te koop stonden, afgebroken. In de nieuwe vestiging van Aldi is plaats voor ongeveer 15 werknemers.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Illy wordt opgevrijd door Douwe Egberts en Nestlé

18/07/2018

Er komt voorlopig geen einde aan de consolidatiebewegingen in de koffiesector. Zowel JAB als Nestlé tonen interesse in het Italiaanse Illycaffè, maar het is niet zeker of de familie het bedrijf wil verkopen.

Kweekvlees tegen 2021 in de winkel?

18/07/2018

De commercialisering van laboratoriumvlees komt een stap dichterbij. Pionier Mosa Meat heeft 7,5 miljoen euro opgehaald voor de bouw van een fabriek die binnen drie jaar een betaalbaar product op de markt zal brengen.

Aldi zet in op hernieuwbare energie

17/07/2018

Aldi Nord publiceerde zopas een ambitieus internationaal klimaatbeleid: de retailer wil de uitstoot van broeikasgassen met 40% terugdringen tegen 2021 en onthult in zijn tweede duurzaamheidsrapport enkele sprekende cijfers.

Nog flink wat groeipotentieel voor discounters in West-Europa

16/07/2018

Ondanks overbewinkeling in heel wat Europese markten plannen discounters tegen 2023 tien miljoen vierkante meter bijkomende winkeloppervlakte op het continent. Ook in zogenaamd verzadigde markten als de Duitse en de Britse liggen er mooie groeikansen, meent LZ Retailytics.

Delhaize-café siert hoofdkantoor Ahold Delhaize

16/07/2018

Sinds kort is het merk Delhaize sterker aanwezig op het hoofdkantoor van Ahold Delhaize in Zaandam: de retailer opende er een café dat versierd is met stukken uit de rijke geschiedenis van De Leeuw.

Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.