Amsterdam krijgt tiende vestiging Anne&Max | RetailDetail

Amsterdam krijgt tiende vestiging Anne&Max

Amsterdam krijgt tiende vestiging Anne&Max

Koffie- en theeformule Anne&Max opent morgen haar tiende vestiging in stadsdeel Zeeburg in Amsterdam. De mijlpaal wordt bereikt dankzij twee voormalige franchisenemers, die in Zeeburg een nieuwe uitdaging vonde.

In voormalig pakhuis

Het nieuwe coffeecafé van Anne&Max komt er op een hoeklocatie aan de Oostelijke Handelskade, in een voormalig pakhuis van de Koninklijke Hollandsche Lloyd. De nieuwe locatie heeft ruimte voor 65 gasten binnen en 50 op het terras.

 

De nieuwe vestiging wordt gerund door Sophie Wong en Vivian Li, vroeger de franchisenemers van de Anne&Max-vestiging aan het Gerard Douplein in de hoofdstad. Deze locatie in de Pijp bleek te klein, waardoor het franchisekoppel op zoek ging naar een nieuwe grotere locatie.

 

Anne&Max profileert zich als een "huiskamer in de stad", met koffie, thee, verse vruchtensappen, taart en brood en huisgemaakte biologische producten. De formule ging als franchise van start in Haarlem in 2005 en heeft inmiddels vestigingen in onder meer Alkmaar, Amsterdam, Arnhem, Den Haag, Haarlem, Leiden en Utrecht.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.

Starbucks wil af van plastic rietjes

12/07/2018

De Amerikaanse koffieketen Starbucks doet vanaf 2020 plastic rietjes in de ban. Een kleine stap voor de koffiefan, maar een grote stap voor het milieu: de koffiegigant gebruikt immers wereldwijd zo’n miljard rietjes per jaar.

AB InBev in tandem met Turkse Efes op Russische markt

12/07/2018

Om het tanende succes op de Russische markt te counteren, heeft AB InBev zijn actitviteiten in het land van Vladimir Poetin ondergebracht in een joint venture met het Turkse Anadolu Efes.

Ondernemers akkoord met einde Emté

11/07/2018

De ondernemers van Emté hebben de overgang van hun keten naar Coop en Jumbo na een stemming goedgekeurd. Waarschijnlijk zullen alle partners de overeenkomst spoedig ondertekenen.

Jumbo Groep Holding stelt nieuwe directieleden aan

11/07/2018

Jumbo Groep Holding, het bedrijf achter supermarktketen Jumbo, maakte vandaag een aantal wissels bekend in de eigen directie. Jumbo België krijgt Peter Isaac als algemeen directeur, La Place neemt afscheid van Bart van den Nieuwenhof.

Pepsico dankt stijgende omzet aan snacks

10/07/2018

Dranken- en snackreus Pepsico boekte in het tweede kwartaal van dit jaar een lichte omzetstijging van 2,4%. Dat was echter niet te merken aan de nettowinst, die 14% lager uitviel als gevolg van de globale belastinglast.