ARC Food Invest neemt Ansolive over | RetailDetail

ARC Food Invest neemt Ansolive over

ARC Food Invest neemt Ansolive over

ARC Food Invest heeft het Belgische Ansolive, specialist in olijven en mediterrane producten, overgenomen. Die overname komt twee jaar na de aankoop van L’Artisane Food, de Belgische marktleider in verse artisanale pizza’s.

 

Belgische bedrijven ondersteunen

"De waarden van Ansolive spreken ons aan. Daarnaast zijn ook hun innoverende aanpak en hun grote procesbeheersing, aangevuld met IFS, BRC en ISO 22000 certificaten, een grote troef", aldus Christophe Mottint, gedelegeerd bestuurder van ARC Food Invest.

 

"Ansolive is een schitterend bedrijf dat enkel verdere ontwikkeling vraagt. Net zoals we al deden bij L’Artisane, met bijvoorbeeld de ontwikkeling van een nieuwe op hout gestookte oven om pizza’s te bereiden, willen we blijven investeren in de productiemogelijkheden."

 

ARC Food Invest wordt geleid door drie ondernemers en heeft als doel om in Belgische bedrijven, die gespecialiseerd zijn in verse voedingsproducten, te investeren en ze te ondersteunen.

 

"Onze doelstelling is Ansolive verder te laten groeien en vooruitstrevend te blijven,” aldus Christophe Mottint. "We kijken niet alleen naar vandaag en morgen, maar naar de lange termijn."

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.

Starbucks wil af van plastic rietjes

12/07/2018

De Amerikaanse koffieketen Starbucks doet vanaf 2020 plastic rietjes in de ban. Een kleine stap voor de koffiefan, maar een grote stap voor het milieu: de koffiegigant gebruikt immers wereldwijd zo’n miljard rietjes per jaar.

AB InBev in tandem met Turkse Efes op Russische markt

12/07/2018

Om het tanende succes op de Russische markt te counteren, heeft AB InBev zijn actitviteiten in het land van Vladimir Poetin ondergebracht in een joint venture met het Turkse Anadolu Efes.

Ondernemers akkoord met einde Emté

11/07/2018

De ondernemers van Emté hebben de overgang van hun keten naar Coop en Jumbo na een stemming goedgekeurd. Waarschijnlijk zullen alle partners de overeenkomst spoedig ondertekenen.

Jumbo Groep Holding stelt nieuwe directieleden aan

11/07/2018

Jumbo Groep Holding, het bedrijf achter supermarktketen Jumbo, maakte vandaag een aantal wissels bekend in de eigen directie. Jumbo België krijgt Peter Isaac als algemeen directeur, La Place neemt afscheid van Bart van den Nieuwenhof.

Pepsico dankt stijgende omzet aan snacks

10/07/2018

Dranken- en snackreus Pepsico boekte in het tweede kwartaal van dit jaar een lichte omzetstijging van 2,4%. Dat was echter niet te merken aan de nettowinst, die 14% lager uitviel als gevolg van de globale belastinglast.