Bagels & Beans opent twee nieuwe vestigingen | RetailDetail

Bagels & Beans opent twee nieuwe vestigingen

Bagels & Beans opent twee nieuwe vestigingen

De komende twee maanden gaat franchiseformule Bagels & Beans twee nieuwe vestigingen openen, in Roermond en Roosendaal. Dit jaar wil de keten meer dan tien vestigingen openen in Nederland.

Dit jaar meer dan 70 filialen

Bagels & Beans heeft momenteel al 61 vestigingen in Nederland. De komende maanden moeten daar dus nummers 62 en 63 bijkomen. De vestiging in Roermond zal te vinden zijn op de Marktstraat 22 en zal zijn deuren op 24 februari openen. "We vinden Roermond een fijne en bijzondere plaats en waren al langere tijd op zoek. Nu hebben we het perfecte pand gevonden", zegt oprichter Ronald Bakker over de nieuwe locatie.


Het filiaal in Roosendaal staat gepland voor 9 maart en zal te vinden zijn in het winkelcentrum de Roselaar in het centrum van de stad. Alles samen heeft Bagels & Beans plannen om dit jaar meer dan tien vestigingen te openen in Nederland, wat het totaal dus voorbij 70 filialen moet stuwen.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Aldi zet in op hernieuwbare energie

17/07/2018

Aldi Nord publiceerde zopas een ambitieus internationaal klimaatbeleid: de retailer wil de uitstoot van broeikasgassen met 40% terugdringen tegen 2021 en onthult in zijn tweede duurzaamheidsrapport enkele sprekende cijfers.

Nog flink wat groeipotentieel voor discounters in West-Europa

16/07/2018

Ondanks overbewinkeling in heel wat Europese markten plannen discounters tegen 2023 tien miljoen vierkante meter bijkomende winkeloppervlakte op het continent. Ook in zogenaamd verzadigde markten als de Duitse en de Britse liggen er mooie groeikansen, meent LZ Retailytics.

Delhaize-café siert hoofdkantoor Ahold Delhaize

16/07/2018

Sinds kort is het merk Delhaize sterker aanwezig op het hoofdkantoor van Ahold Delhaize in Zaandam: de retailer opende er een café dat versierd is met stukken uit de rijke geschiedenis van De Leeuw.

Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.

Starbucks wil af van plastic rietjes

12/07/2018

De Amerikaanse koffieketen Starbucks doet vanaf 2020 plastic rietjes in de ban. Een kleine stap voor de koffiefan, maar een grote stap voor het milieu: de koffiegigant gebruikt immers wereldwijd zo’n miljard rietjes per jaar.

AB InBev in tandem met Turkse Efes op Russische markt

12/07/2018

Om het tanende succes op de Russische markt te counteren, heeft AB InBev zijn actitviteiten in het land van Vladimir Poetin ondergebracht in een joint venture met het Turkse Anadolu Efes.