Bagels & Beans opent tweede op Zuidas | RetailDetail

Bagels & Beans opent tweede op Zuidas

Bagels & Beans opent tweede op Zuidas

Ondernemers Rudy en Nicole de Vries openen zaterdag een tweede Bagels & Beans aan de Parnassusweg op de kop van de Amsterdamse Zuidas.

Ontbijttafel voor studenten

De nieuwe ontbijt- en lunchroom opent de deuren onder studentencomplex Vivaldi aan de De Boelelaan in Amsterdam. Studenten kunnen er terecht voor het assortiment van Bagels & Beans met belegde bagels, verse sappen en koffie. Daarnaast zijn er ook No-Meat Bagel Burgers te verkrijgen. 

 

Bagels & Beans heeft vanaf half acht 's ochtends de ontbijttafel gedekt. Studenten die tot vijf over half tien binnenkomen kunnen voor 3,75 euro zelf een bagel beleggen aan de ontbijttafel en een koffie naar keuze bestellen. Het ontbijt is er ook voor vroege klanten die al zijn afgestudeerd. Voor ontbijters onderweg of op kantoor is er het takeaway-assortiment. 

 

De keten van mede-oprichter Ronald Bakker telt 62 vestigingen in Nederland en één in het Duitse Aken. De ontbijt- en lunchroomketen begon in 1996 aan de Ferdinand Bolstraat in de Amsterdamse Pijp.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ahold Delhaize start digitaal laboratorium in de VS

22/05/2018

De Amerikaanse tak van Ahold Delhaize richt een nieuw bedrijf op dat zich toespitst op digitale innovatie: Peapod Digital Labs wordt een laboratorium voor nieuwe strategieën op het gebied van digitalisering, e-commerce en personalisatie. 

Carrefour en Tencent openen hightechwinkel in Shanghai

22/05/2018

In het zopas geopende winkelconcept ‘Le Marché’, het eerste resultaat van het recente partnership tussen Carrefour en Tencent, kunnen klanten betalen via gezichtsherkenning aan onbemande check-outs.

Holland & Barrett wil veganistische winkels openen

17/05/2018

De Britse gezondheidsketen Holland & Barrett (in de Benelux vroeger Essenza) plant volledig veganistische winkels te openen. Dat is immers een trend waar de keten op moet inpikken, vindt CEO Peter Aldis.

Nestlé op dieet: snoeit verder in suiker, vet en zout

17/05/2018

Nestlé wil nog meer gaan snijden in de suiker-, zout- en vetgehaltes van zijn producten. Zo wil het voedingsconcern inspelen op de wereldwijde vraag naar gezondere voeding.

Jumbo opent zijn vierde Jumbo Foodmarkt

17/05/2018

Vijf jaar na de opening van de allereerste Jumbo Foodmarkt (in Breda), heeft Jumbo in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn zijn vierde foodmarkt geopend. Het is meteen de grootste supermarkt van de regio Utrecht.

Analyse: Zes redenen waarom grote merken onder druk staan

17/05/2018

Wereldmerken ondervinden steeds meer concurrentie van kleine, lokale spelers. Volgens sommige waarnemers zijn de gouden jaren van de merken zelfs voorbij. Misschien voorbarig, maar enkele trends tekenen zich toch af.