Bagels & Beans opent tweede op Zuidas | RetailDetail

Bagels & Beans opent tweede op Zuidas

Bagels & Beans opent tweede op Zuidas

Ondernemers Rudy en Nicole de Vries openen zaterdag een tweede Bagels & Beans aan de Parnassusweg op de kop van de Amsterdamse Zuidas.

Ontbijttafel voor studenten

De nieuwe ontbijt- en lunchroom opent de deuren onder studentencomplex Vivaldi aan de De Boelelaan in Amsterdam. Studenten kunnen er terecht voor het assortiment van Bagels & Beans met belegde bagels, verse sappen en koffie. Daarnaast zijn er ook No-Meat Bagel Burgers te verkrijgen. 

 

Bagels & Beans heeft vanaf half acht 's ochtends de ontbijttafel gedekt. Studenten die tot vijf over half tien binnenkomen kunnen voor 3,75 euro zelf een bagel beleggen aan de ontbijttafel en een koffie naar keuze bestellen. Het ontbijt is er ook voor vroege klanten die al zijn afgestudeerd. Voor ontbijters onderweg of op kantoor is er het takeaway-assortiment. 

 

De keten van mede-oprichter Ronald Bakker telt 62 vestigingen in Nederland en één in het Duitse Aken. De ontbijt- en lunchroomketen begon in 1996 aan de Ferdinand Bolstraat in de Amsterdamse Pijp.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Meer omzet, minder winst voor Sligro

19/07/2018

In de eerste helft van het jaar steeg de omzet van Sligro Food Group met 11% tot 1,1 miljard euro, maar de nettowinst daalde van 26 miljoen naar 25 miljoen euro.

Illy wordt opgevrijd door Douwe Egberts en Nestlé

18/07/2018

Er komt voorlopig geen einde aan de consolidatiebewegingen in de koffiesector. Zowel JAB als Nestlé tonen interesse in het Italiaanse Illycaffè, maar het is niet zeker of de familie het bedrijf wil verkopen.

Kweekvlees tegen 2021 in de winkel?

18/07/2018

De commercialisering van laboratoriumvlees komt een stap dichterbij. Pionier Mosa Meat heeft 7,5 miljoen euro opgehaald voor de bouw van een fabriek die binnen drie jaar een betaalbaar product op de markt zal brengen.

Aldi zet in op hernieuwbare energie

17/07/2018

Aldi Nord publiceerde zopas een ambitieus internationaal klimaatbeleid: de retailer wil de uitstoot van broeikasgassen met 40% terugdringen tegen 2021 en onthult in zijn tweede duurzaamheidsrapport enkele sprekende cijfers.

Nog flink wat groeipotentieel voor discounters in West-Europa

16/07/2018

Ondanks overbewinkeling in heel wat Europese markten plannen discounters tegen 2023 tien miljoen vierkante meter bijkomende winkeloppervlakte op het continent. Ook in zogenaamd verzadigde markten als de Duitse en de Britse liggen er mooie groeikansen, meent LZ Retailytics.

Delhaize-café siert hoofdkantoor Ahold Delhaize

16/07/2018

Sinds kort is het merk Delhaize sterker aanwezig op het hoofdkantoor van Ahold Delhaize in Zaandam: de retailer opende er een café dat versierd is met stukken uit de rijke geschiedenis van De Leeuw.