Bagels & Beans start in Venlo | RetailDetail

Bagels & Beans start in Venlo

Bagels & Beans start in Venlo

Bagels & Beans opent op 16 december een nieuwe vestiging in Venlo. De locatie, uitgevoerd in de nieuwe huisstijl, wordt de zeventigste vestiging van de ontbijt- en lunchroomketen.

In huiskamersfeer

Het pand in de Maasstraat in het nieuwe winkelgebied Maasboulevard krijgt een huiskamersfeer met warme kleuren en wordt ingericht met een bar met daar omheen  tafels en zithoeken in een L-vorm. Onderneemster van de nieuwste vestiging wordt Wingyee Chizhov-Chau. Zij werkte eerder bij Bagels & Beans in Hoofddorp, waar haar broer nu drie jaar ondernemer is.

 

Bagels & Beans opende dit jaar ruim tien vestigingen in het land, onder meer in Roermond en Roosendaal, in Den Bosch in het voormalig Stedelijk Museum in het Paleiskwartier, in Zeist en in winkelcentrum Middenwaard in Heerhugowaard. De ontbijt- en lunchroomketen begon in 1996 aan de Ferdinand Bolstraat in de Amsterdamse Pijp. Het franchisehorecaconcept biedt koffie en thee met bagels en heeft verder vers bereide salades, sappen en superfoods.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Kweekvlees tegen 2021 in de winkel?

18/07/2018

De commercialisering van laboratoriumvlees komt een stap dichterbij. Pionier Mosa Meat heeft 7,5 miljoen euro opgehaald voor de bouw van een fabriek die binnen drie jaar een betaalbaar product op de markt zal brengen.

Aldi zet in op hernieuwbare energie

17/07/2018

Aldi Nord publiceerde zopas een ambitieus internationaal klimaatbeleid: de retailer wil de uitstoot van broeikasgassen met 40% terugdringen tegen 2021 en onthult in zijn tweede duurzaamheidsrapport enkele sprekende cijfers.

Nog flink wat groeipotentieel voor discounters in West-Europa

16/07/2018

Ondanks overbewinkeling in heel wat Europese markten plannen discounters tegen 2023 tien miljoen vierkante meter bijkomende winkeloppervlakte op het continent. Ook in zogenaamd verzadigde markten als de Duitse en de Britse liggen er mooie groeikansen, meent LZ Retailytics.

Delhaize-café siert hoofdkantoor Ahold Delhaize

16/07/2018

Sinds kort is het merk Delhaize sterker aanwezig op het hoofdkantoor van Ahold Delhaize in Zaandam: de retailer opende er een café dat versierd is met stukken uit de rijke geschiedenis van De Leeuw.

Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.

Starbucks wil af van plastic rietjes

12/07/2018

De Amerikaanse koffieketen Starbucks doet vanaf 2020 plastic rietjes in de ban. Een kleine stap voor de koffiefan, maar een grote stap voor het milieu: de koffiegigant gebruikt immers wereldwijd zo’n miljard rietjes per jaar.