Bagelstein opent eerste Belgische vestiging | RetailDetail

Bagelstein opent eerste Belgische vestiging

Bagelstein opent eerste Belgische vestiging

Bagelketen Bagelstein heeft in Brussel zijn eerste Belgische vestiging geopend. Bij de bakkerij in de Baljuwstraat zullen klanten terecht kunnen voor dagverse bagels.

Naar 100 vestigingen in 2017

Bagelstein is dan wel een nieuwe naam in België, maar de keten heeft ondertussen al meer dan 75 restaurants in Frankrijk, Duitsland, Luxemburg en Zwitserland. In 2017 wil de keten de grens van de honderd vestigingen doorbreken.

 

De keten steunt op de versheid van zijn producten en vrijwel alles wat in de bakkerijen wordt verkocht, wordt door de bakkers zelf gemaakt. De eerste vestiging van Bagelstein opende begin 2011 zijn deuren in Straatsburg.

 

De oprichters van het merk moedigen hun medewerkers trouwens aan om een ‘eigenzinnige en sassy’ mentaliteit te tonen, tot zelfs een vorm van onbeschaamdheid. Medewerkers worden daarom ook vaak aangeworven vanwege hun gevoel van humor.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Avontuurlijke bierliefhebbers vormen uitdaging voor kleine brouwers

20/06/2018

Wereldwijd blijft de consumptie van ‘craft beer’ flink stijgen, maar merktrouw is voor de liefhebbers van artisanale speciaalbieren een erg relatief begrip. Dat betekent een uitdaging voor de producenten.

Colruyt Group presteert beter dan verwacht

19/06/2018

Mede dankzij een sterk eindejaar kon Colruyt Group afgelopen boekjaar zijn marktaandeel opnieuw licht verhogen. Een beetje tegen de verwachtingen in bleven de marges op peil. Ook de onlineactiviteiten deden het goed.

Betalen met Appie bij Albert Heijn

15/06/2018

In Haarlem en Utrecht kunnen shoppers deze zomer bij Albert Heijn betalen met hun Appie-app.  De komende drie maanden voert de keten er een test met kassaloos shoppen, waarbij klanten met de app boodschappen scannen en betalen.

Jumbo richt Belgische vennootschap op

13/06/2018

De Nederlandse supermarktketen Jumbo lijkt nu echt op weg naar België: ze heeft immers recent in Antwerpen de vennootschap bvba Jumbo België opgericht.

Carrefour in zee met Google

12/06/2018

De digitale transformatie van retailgroep Carrefour komt in een versnelling door een partnerschap met Google. Franse consumenten zullen kennismaken met nieuwe retailmodellen en koopervaringen, zegt de retailer.

Nieuw etiket Albert Heijn toont toegevoegde suikers

11/06/2018

Albert Heijn wil transparanter communiceren over de voedingswaarde van zijn huismerken: een nieuw etiket biedt meer informatie. Bovendien start de retailer een suikercampagne en haalt een miljard suikerklontjes uit zijn producten.