Bakkersland verkoopt deel activiteiten

Bakkersland verkoopt deel activiteiten

Bakkersland heeft de productie van zijn zuurstofarm verpakte broodproducten verkocht aan Dutch Bakery. De bakkerijgroep wil zich voortaan focussen op dagvers brood, winkelafbakbrood en gebak.

"Marktpositie verbeteren"

De verkoop van de activiteiten betekent dat Bakkersland afscheid neemt van de bakkerijen in Tilburg en Eindhoven en het distributiecentrum in Tilburg. Die zijn voortaan in handen van Dutch Bakery. "Met de verkoop van de ZAV activiteiten kunnen we ons nog verder specialiseren in het vervaardigen van de beste dagvers- en winkelafbak producten", aldus CEO Chris Deen van Bakkersland aan Out of Home.

 

"Daarmee kunnen we onze sterke marktpositie in deze segmenten verder verbeteren en groei realiseren. De ZAV activiteiten sluiten goed aan bij de strategie en organisatie van Dutch Bakery. We zijn dan ook blij dat we in hen een solide koper hebben gevonden die al jaren gespecialiseerd is in dit segment."

 

Bakkersland is er van overtuigd dat de verkoop aan Dutch Bakery ook zal zorgen voor een goede voortzetting van de dienstverlening aan de klanten.

Tags: