Belmio opent pop-up in Stadsfeestzaal | RetailDetail

Belmio opent pop-up in Stadsfeestzaal

Belmio opent pop-up in Stadsfeestzaal

Met de opening van een pop-upwinkel in de Antwerpse Stadsfeestzaal zet het Belgische merk Belmio de lancering van haar nieuwe aluminium koffiecapsules kracht bij. 

Belgisch alternatief

Belmio, een merk van het bedrijf Belmoca, lanceerde recent aluminium koffiecapsules, die compatibel zijn met koffiemachines van Nespresso. Ze worden geproduceerd in de Belmoca-fabriek in Londerzeel en vormen dus een Belgisch alternatief voor de bestaande koffiecapsules.

 

De tijdelijke winkel in Antwerpen is zowel een marketing- als een verkoopkanaal: hier kunnen shoppers de vijf blends proeven en desgewenst aankopen. 

 

De exclusieve distributeur voor Belmoca in de Benelux is Sip-Well, bekend als marktleider in waterkoelers in België.  Daarbij kiezen ze voor een selectieve distributie: de capsules zijn verkrijgbaar via de Belmio-webshop, in de betere elektrozaken en ook bij bakkers, chocolatiers en andere voedingsspeciaalzaken. Het aantal verkooppunten neemt nu snel toe. 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Meer omzet, minder winst voor Sligro

19/07/2018

In de eerste helft van het jaar steeg de omzet van Sligro Food Group met 11% tot 1,1 miljard euro, maar de nettowinst daalde van 26 miljoen naar 25 miljoen euro.

Illy wordt opgevrijd door Douwe Egberts en Nestlé

18/07/2018

Er komt voorlopig geen einde aan de consolidatiebewegingen in de koffiesector. Zowel JAB als Nestlé tonen interesse in het Italiaanse Illycaffè, maar het is niet zeker of de familie het bedrijf wil verkopen.

Kweekvlees tegen 2021 in de winkel?

18/07/2018

De commercialisering van laboratoriumvlees komt een stap dichterbij. Pionier Mosa Meat heeft 7,5 miljoen euro opgehaald voor de bouw van een fabriek die binnen drie jaar een betaalbaar product op de markt zal brengen.

Aldi zet in op hernieuwbare energie

17/07/2018

Aldi Nord publiceerde zopas een ambitieus internationaal klimaatbeleid: de retailer wil de uitstoot van broeikasgassen met 40% terugdringen tegen 2021 en onthult in zijn tweede duurzaamheidsrapport enkele sprekende cijfers.

Nog flink wat groeipotentieel voor discounters in West-Europa

16/07/2018

Ondanks overbewinkeling in heel wat Europese markten plannen discounters tegen 2023 tien miljoen vierkante meter bijkomende winkeloppervlakte op het continent. Ook in zogenaamd verzadigde markten als de Duitse en de Britse liggen er mooie groeikansen, meent LZ Retailytics.

Delhaize-café siert hoofdkantoor Ahold Delhaize

16/07/2018

Sinds kort is het merk Delhaize sterker aanwezig op het hoofdkantoor van Ahold Delhaize in Zaandam: de retailer opende er een café dat versierd is met stukken uit de rijke geschiedenis van De Leeuw.