Bilder & De Clercq dan toch (nog) niet failliet

Bilder & De Clercq dan toch (nog) niet failliet

Ondanks eerdere berichten zou de maaltijdenwinkel Bilder & De Clercq toch niet failliet zijn. De winkel is voorlopig wel gesloten, omdat de eigenaars op zoek zijn naar een oplossing om de onderneming te redden.

Verrassing

"Onze geldschieters lieten ons het afgelopen weekeinde weten dat ze er geen vertrouwen meer in hadden. Het is verschrikkelijk jammer, omdat het concept heel goed is. We hebben ons de blubber gewerkt. We doen nu ons uiterste best om te proberen verder te gaan, maar het is onduidelijk of dat gaat lukken. Misschien moeten we binnenkort toch ons faillissement aanvragen", zegt medeoprichter Rogier Leopold aan Het Parool.


Ook de eigenaars waren verbaasd over het plotse besluit van de geldschieters. "Vorige week werd nog zo'n 'Bilder & De Clercq Wall' gelanceerd op Schiphol - dat geeft wel aan dat de sluiting voor ons ook uit de lucht komt vallen."


Via zo'n Bilder & De Clercq Wall kunnen klanten maaltijden bestellen, waarna de nodige ingrediënten geleverd worden op de locatie van de muur. Het systeem is vooral gericht op werknemers in kantoorgebouwen.

Tags: