Bilder & De Clercq maakt doorstart

Bilder & De Clercq maakt doorstart

Maaltijdenwinkel Bilder & De Clercq gaat een doorstart maken. Curator Paul van den Berg van advocatenkantoor Van Diepen Van der Kroef bevestigt dat de deuren over enkele weken weer zullen openen.

Oprichter blijft betrokken

Oprichter Rogier Leopold blijft betrokken bij de nieuwe start van de maaltijdenwinkel en twee aandeelhouders, die zich hebben verenigd in H2H Business Participatie, hebben de activa en bedrijfsactiviteiten van het concept overgenomen. Dat meldt althans Levensmiddelenkrant.

 

Leopold opende samen met Diederik van Gelder Bilder&DeClercq twee jaar geleden op de hoek van de Bilderdijkstraat en de De Clercqstraat in Amsterdam. Het bedrijf startte met onder meer het online bestellen en bezorgen van maaltijden en introduceerde Bilder & De Clercq Wall, een interactieve boodschappenmuur bij het hoofdkantoor van Google op de Zuidas.

 

Deze zomer kwam het bedrijf in financiële problemen door schulden van de winkel op de Ceintuurbaan, die in juni sloot. Half september ging het bedrijf failliet, na een eerdere poging tot een doorstart.

Tags: