Bilder & De Clercq opent opnieuw de deuren | RetailDetail

Bilder & De Clercq opent opnieuw de deuren

Bilder & De Clercq opent opnieuw de deuren

Vier maanden na de sluiting is de eetwinkel van Bilder & De Clercq in het centrum van Amsterdam dit weekend opnieuw geopend. In september van vorig jaar was het bedrijf nog failliet verklaard.

Scherpere prijzen

Na het faillissement was er sprake van een snelle doorstart onder een nieuwe eigenaar, maar in november werd besloten om de heropening een tijdje uit te stellen. Toen werd er nog gesproken van een nieuwe start rond de feestdagen, maar dat is uiteindelijk midden januari geworden.


De nieuwe meerderheidsaandeelhouder H2H Business Participation heeft zijn tijd genomen voor de doorstart van Bilder & De Clercq, maar heeft geen grote wijzingen doorgevoerd aan het concept. De meeste aanpassingen zullen de klant zelfs niet opvallen.

 

Wel werd er voor gekozen om de prijzen scherper te maken. Er wordt ook samengewerkt met minder verschillende leveranciers, om zo de inkoopkracht van Bilder & De Clercq te vergroten.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Aldi zet in op hernieuwbare energie

17/07/2018

Aldi Nord publiceerde zopas een ambitieus internationaal klimaatbeleid: de retailer wil de uitstoot van broeikasgassen met 40% terugdringen tegen 2021 en onthult in zijn tweede duurzaamheidsrapport enkele sprekende cijfers.

Nog flink wat groeipotentieel voor discounters in West-Europa

16/07/2018

Ondanks overbewinkeling in heel wat Europese markten plannen discounters tegen 2023 tien miljoen vierkante meter bijkomende winkeloppervlakte op het continent. Ook in zogenaamd verzadigde markten als de Duitse en de Britse liggen er mooie groeikansen, meent LZ Retailytics.

Delhaize-café siert hoofdkantoor Ahold Delhaize

16/07/2018

Sinds kort is het merk Delhaize sterker aanwezig op het hoofdkantoor van Ahold Delhaize in Zaandam: de retailer opende er een café dat versierd is met stukken uit de rijke geschiedenis van De Leeuw.

Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.

Starbucks wil af van plastic rietjes

12/07/2018

De Amerikaanse koffieketen Starbucks doet vanaf 2020 plastic rietjes in de ban. Een kleine stap voor de koffiefan, maar een grote stap voor het milieu: de koffiegigant gebruikt immers wereldwijd zo’n miljard rietjes per jaar.

AB InBev in tandem met Turkse Efes op Russische markt

12/07/2018

Om het tanende succes op de Russische markt te counteren, heeft AB InBev zijn actitviteiten in het land van Vladimir Poetin ondergebracht in een joint venture met het Turkse Anadolu Efes.