Bilder & De Clercq sluit tweede winkel

Bilder & De Clercq sluit tweede winkel

Bilder & De Clercq sluit op 25 mei de tweede winkel aan de Ceintuurbaan in Amsterdam. De vestiging heeft niet het nodige succes gebracht. Daarom is na anderhalf jaar besloten de activiteiten te stoppen.

 

Meer inzetten op online en B2B

De vestiging aan De Clercqstraat in West blijft wel open, zo meldt de maaltijdenwinkel op Facebook. Bilder & De Clercq, dat maaltijden met ingrediënten voor twee personen biedt, laat verder weten dit jaar sterk in te zetten op bestellen en bezorgen via de website en app. De dienst wordt binnenkort uitgerold in Amsterdam.

 

Oprichters Diederik van Gelder en Rogier Leopold willen via de Bilder & De Clercq Wall ook de kantorenmarkt nog meer gaan bedienen. Op 1 mei opende een Wall in het duurzame gebouw The Edge op de Amsterdamse Zuidas, en er zijn plannen om de service in twee kantoren van TomTom aan te bieden.

 

 

De maaltijdformule startte eind maart tevens bij zes Plus-supermarkten met Vers Koken op maat. Bij deze proef, die eind deze maand eindigt, levert Bilder & De Clercq maaltijden met ingrediënten op maat aan Plus. Plus wil zo voedselverspilling terugdringen.

Tags: