Biosupermarkt Färm in Sint-Katelijne opent restaurant

Biosupermarkt Färm in Sint-Katelijne opent restaurant

Biosupermarkt Färm in Sint-Katelijne opent restaurant

De biosupermarkt Färm Sint-Katelijne is uitgebreid met een klein restaurant. Daarnaast werd ook het aanbod van de traiteurdienst en het aanbod groenten, fruit en bulkproducten verder uitgebreid.

 

Meer opties

Om de klanten meer opties te bieden, kreeg Färm een eigen keuken, waar alle gerechten worden bereid. Klanten kunnen die meenemen, maar ook ter plaatse opeten. Färm heeft daarvoor twaalf plaatsen voorzien.

 

De verbouwingen hebben ook hun effect gehad op de indeling van de winkel. Zo is de vitrine in de winkel drie keer zo groot als voor de werken, waardoor klanten het personeel aan de slag kunnen zien in de keuken.

 

Klanten komen ook op een andere manier de winkel binnen. “Vroeger kwamen klanten binnen aan de kassa. Nu word je verwelkomd door de traiteur. Dat is toch veel sympathieker”, zegt Baptiste Bataille van Färm aan Bruzz.

 

Färm opende zijn eerste winkel in 2013 en dit jaar wordt er werk gemaakt van een sterke expansie. In januari werd er een vestiging geopend in Oudergem en in juni in Etterbeek, terwijl er ook nog een opening staat gepland in Ukkel in september.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Ahold Delhaize start digitaal laboratorium in de VS

22/05/2018

De Amerikaanse tak van Ahold Delhaize richt een nieuw bedrijf op dat zich toespitst op digitale innovatie: Peapod Digital Labs wordt een laboratorium voor nieuwe strategieën op het gebied van digitalisering, e-commerce en personalisatie. 

Carrefour en Tencent openen hightechwinkel in Shanghai

22/05/2018

In het zopas geopende winkelconcept ‘Le Marché’, het eerste resultaat van het recente partnership tussen Carrefour en Tencent, kunnen klanten betalen via gezichtsherkenning aan onbemande check-outs.

Holland & Barrett wil veganistische winkels openen

17/05/2018

De Britse gezondheidsketen Holland & Barrett (in de Benelux vroeger Essenza) plant volledig veganistische winkels te openen. Dat is immers een trend waar de keten op moet inpikken, vindt CEO Peter Aldis.

Nestlé op dieet: snoeit verder in suiker, vet en zout

17/05/2018

Nestlé wil nog meer gaan snijden in de suiker-, zout- en vetgehaltes van zijn producten. Zo wil het voedingsconcern inspelen op de wereldwijde vraag naar gezondere voeding.

Jumbo opent zijn vierde Jumbo Foodmarkt

17/05/2018

Vijf jaar na de opening van de allereerste Jumbo Foodmarkt (in Breda), heeft Jumbo in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn zijn vierde foodmarkt geopend. Het is meteen de grootste supermarkt van de regio Utrecht.

Analyse: Zes redenen waarom grote merken onder druk staan

17/05/2018

Wereldmerken ondervinden steeds meer concurrentie van kleine, lokale spelers. Volgens sommige waarnemers zijn de gouden jaren van de merken zelfs voorbij. Misschien voorbarig, maar enkele trends tekenen zich toch af.