Biowebshop BeterBio vergroot bezorggebied

Biowebshop BeterBio vergroot bezorggebied

BeterBio heeft het bezorggebied vergroot met de Flevopolder en Noord-Veluwe. De duurzame biologische webwinkel en bezorgdienst streeft naar een verdere uitbreiding van zijn bezorgregio's.

Biologisch duurzaam bezorgd

Silvia en Rob Vreeman, de nieuwste franchisenemers, bezorgen sinds kort bestelde biologische producten in Putten, Nijkerk, Ermelo, Harderwijk, Zeewolde en Almere.

 

BeterBio levert een compleet online biologisch assortiment van ruim 2.000 lokaal geproduceerde producten met EKO-keurmerk. De consument kan op de site zien waar de producten vandaan komen. Klanten kunnen wekelijks een Bio-Box met verse, lokale of vegetarische producten inclusief recepten of groenten- en fruitpakketten bestellen. De bestellingen worden gratis en met bestelbussen op groen gas thuisbezorgd.

 

Naar verdere groei

BeterBio.nl begon vijftien jaar geleden als de Groninger Biologische Groentehandel met een bezorgservice in de provincie Groningen. De huidige franchiseformule bezorgt, na de start in Amsterdam drie jaar geleden, nu in diverse regio’s waaronder Drenthe, Utrecht en omgeving, Friesland en sinds kort de Flevopolder en Noord-Veluwe.

 

De bezorgdienst streeft nog naar een verdere uitbreiding van de bezorgregio's en naar samenwerking met meer lokale bedrijven. De franchiseformule wil biologische voeding zo voor een groter publiek toegankelijk maken.

Tags: