Biowebshop BeterBio vergroot bezorggebied | RetailDetail

Biowebshop BeterBio vergroot bezorggebied

Biowebshop BeterBio vergroot bezorggebied

BeterBio heeft het bezorggebied vergroot met de Flevopolder en Noord-Veluwe. De duurzame biologische webwinkel en bezorgdienst streeft naar een verdere uitbreiding van zijn bezorgregio's.

Biologisch duurzaam bezorgd

Silvia en Rob Vreeman, de nieuwste franchisenemers, bezorgen sinds kort bestelde biologische producten in Putten, Nijkerk, Ermelo, Harderwijk, Zeewolde en Almere.

 

BeterBio levert een compleet online biologisch assortiment van ruim 2.000 lokaal geproduceerde producten met EKO-keurmerk. De consument kan op de site zien waar de producten vandaan komen. Klanten kunnen wekelijks een Bio-Box met verse, lokale of vegetarische producten inclusief recepten of groenten- en fruitpakketten bestellen. De bestellingen worden gratis en met bestelbussen op groen gas thuisbezorgd.

 

Naar verdere groei

BeterBio.nl begon vijftien jaar geleden als de Groninger Biologische Groentehandel met een bezorgservice in de provincie Groningen. De huidige franchiseformule bezorgt, na de start in Amsterdam drie jaar geleden, nu in diverse regio’s waaronder Drenthe, Utrecht en omgeving, Friesland en sinds kort de Flevopolder en Noord-Veluwe.

 

De bezorgdienst streeft nog naar een verdere uitbreiding van de bezorgregio's en naar samenwerking met meer lokale bedrijven. De franchiseformule wil biologische voeding zo voor een groter publiek toegankelijk maken.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Holland & Barrett wil veganistische winkels openen

17/05/2018

De Britse gezondheidsketen Holland & Barrett (in de Benelux vroeger Essenza) plant volledig veganistische winkels te openen. Dat is immers een trend waar de keten op moet inpikken, vindt CEO Peter Aldis.

Nestlé op dieet: snoeit verder in suiker, vet en zout

17/05/2018

Nestlé wil nog meer gaan snijden in de suiker-, zout- en vetgehaltes van zijn producten. Zo wil het voedingsconcern inspelen op de wereldwijde vraag naar gezondere voeding.

Jumbo opent zijn vierde Jumbo Foodmarkt

17/05/2018

Vijf jaar na de opening van de allereerste Jumbo Foodmarkt (in Breda), heeft Jumbo in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn zijn vierde foodmarkt geopend. Het is meteen de grootste supermarkt van de regio Utrecht.

Analyse: Zes redenen waarom grote merken onder druk staan

17/05/2018

Wereldmerken ondervinden steeds meer concurrentie van kleine, lokale spelers. Volgens sommige waarnemers zijn de gouden jaren van de merken zelfs voorbij. Misschien voorbarig, maar enkele trends tekenen zich toch af.

Coca-Cola blijft sterkste wereldmerk, lokale merken groeien

17/05/2018

Coca-Cola, Colgate en Maggi zijn wereldwijd de populairste FMCG-merken, blijkt uit een nieuw rapport van Kantar Worldpanel. Lokale merken knabbelen echter aan het marktaandeel van de grote jongens.

Extra korting voor Amazon Prime-leden bij Whole Foods

17/05/2018

Amazon Prime-leden krijgen een extra korting op honderden producten bij Whole Foods, de supermarktketen die sinds juni in handen is van de Amerikaanse e-commercegigant. Achter de toenadering zit een duidelijke strategie, zeggen specialisten.