Boerske opent nieuwe vestiging in Alblasserdam | RetailDetail

Boerske opent nieuwe vestiging in Alblasserdam

Boerske opent nieuwe vestiging in Alblasserdam

Broodjesketen Boerske opent in Alblasserdam een nieuwe vestiging op de parking van de lokale Hornbach. Het is al het dertiende filiaal van de keten, die in 2009 werd opgericht door chef-koks Dennis van Deutekom en Shahram Olyaie. 

Ambachtelijk

Boerske is een keten die ambachtelijke broodjes verkoopt. Het nieuwe filiaal in Alblasserdam krijgt ook een bestelservice voor bedrijven, die dan online hun bestellingen kunnen plaatsen.

 

Naast het nieuwe filiaal in Alblasserdam heeft Boerske ook vestigingen in onder andere Groningen, Nieuwegein, Breda en drie in Zaandam. De oprichters hebben als doel om de hele dag door ambachtelijke en vers bereide maaltijden aan te bieden tegen een eerlijke prijs.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Supermarkten scoren barslecht in onderzoek Oxfam Novib

21/06/2018

De vijf grootste supermarktketens in Nederland (Albert Heijn, Jumbo, Lidl, Aldi en PLUS) houden de economische uitbuiting van mensen die in ontwikkelingslanden ons voedsel produceren, in stand. Dat zegt Oxfam Novib in een vandaag verschenen rapport.

Avontuurlijke bierliefhebbers vormen uitdaging voor kleine brouwers

20/06/2018

Wereldwijd blijft de consumptie van ‘craft beer’ flink stijgen, maar merktrouw is voor de liefhebbers van artisanale speciaalbieren een erg relatief begrip. Dat betekent een uitdaging voor de producenten.

Colruyt Group presteert beter dan verwacht

19/06/2018

Mede dankzij een sterk eindejaar kon Colruyt Group afgelopen boekjaar zijn marktaandeel opnieuw licht verhogen. Een beetje tegen de verwachtingen in bleven de marges op peil. Ook de onlineactiviteiten deden het goed.

Betalen met Appie bij Albert Heijn

15/06/2018

In Haarlem en Utrecht kunnen shoppers deze zomer bij Albert Heijn betalen met hun Appie-app.  De komende drie maanden voert de keten er een test met kassaloos shoppen, waarbij klanten met de app boodschappen scannen en betalen.

Jumbo richt Belgische vennootschap op

13/06/2018

De Nederlandse supermarktketen Jumbo lijkt nu echt op weg naar België: ze heeft immers recent in Antwerpen de vennootschap bvba Jumbo België opgericht.

Carrefour in zee met Google

12/06/2018

De digitale transformatie van retailgroep Carrefour komt in een versnelling door een partnerschap met Google. Franse consumenten zullen kennismaken met nieuwe retailmodellen en koopervaringen, zegt de retailer.