Burger King creëert 700 à 800 banen in ons land

Burger King gaat tot 800 Belgische banen creëren

Burger King gaat tot 800 Belgische banen creëren

Burger King gaat in de komende jaren dertig tot veertig vestigingen openen in België. Dit jaar zou dat voor 300 à 350 banen zorgen en volgend jaar zelfs voor 400 à 450.

Opening deze zomer bevestigd

Bovendien zullen enkele vestigingen van Quick in ons land worden omgevormd tot Burger King. Dat zegt Kevin De Rycke, CEO van Burger Brands Belgium, de groep boven beide restaurantmerken, in Le Soir. En dat zorgt voor flink wat jobs: De Rycke gaat uit van 700 à 800 banen. De topman bevestigde nogmaals dat de eerste Burger King deze zomer de deuren opent, maar waar en wanneer precies vertelde hij er ook deze keer nog altijd niet bij. Kwestie van de spanning op te bouwen, wellicht.

 

Intussen is Burger King op het prestigieuze Cannes Lions International Festival of Creativity in de Zuid-Franse badstad uitgeroepen tot tot Creatieve Marketeer van 2017. Volgens de jury verdient de keten de prijs omdat het merk “creativiteit omarmt en aanmoedigt in alle merkcommunicatie”.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Supermarkten scoren barslecht in onderzoek Oxfam Novib

21/06/2018

De vijf grootste supermarktketens in Nederland (Albert Heijn, Jumbo, Lidl, Aldi en PLUS) houden de economische uitbuiting van mensen die in ontwikkelingslanden ons voedsel produceren, in stand. Dat zegt Oxfam Novib in een vandaag verschenen rapport.

Avontuurlijke bierliefhebbers vormen uitdaging voor kleine brouwers

20/06/2018

Wereldwijd blijft de consumptie van ‘craft beer’ flink stijgen, maar merktrouw is voor de liefhebbers van artisanale speciaalbieren een erg relatief begrip. Dat betekent een uitdaging voor de producenten.

Colruyt Group presteert beter dan verwacht

19/06/2018

Mede dankzij een sterk eindejaar kon Colruyt Group afgelopen boekjaar zijn marktaandeel opnieuw licht verhogen. Een beetje tegen de verwachtingen in bleven de marges op peil. Ook de onlineactiviteiten deden het goed.

Coolblue haalt 311 miljoen euro Belgische omzet

15/06/2018

De Nederlandse elektronicaretailer Coolblue realiseerde vorig jaar in België een recordomzet van 311 miljoen euro. Het bedrijf maakt ook bekend nieuwe, lokale depots te openen voor de uitrol van witgoed in Wallonië. 

Betalen met Appie bij Albert Heijn

15/06/2018

In Haarlem en Utrecht kunnen shoppers deze zomer bij Albert Heijn betalen met hun Appie-app.  De komende drie maanden voert de keten er een test met kassaloos shoppen, waarbij klanten met de app boodschappen scannen en betalen.

Jumbo richt Belgische vennootschap op

13/06/2018

De Nederlandse supermarktketen Jumbo lijkt nu echt op weg naar België: ze heeft immers recent in Antwerpen de vennootschap bvba Jumbo België opgericht.