Carrefour opent dit jaar nog minstens 7 Express-buurtwinkels

Carrefour opent dit jaar nog minstens 7 Express-buurtwinkels

Carrefour opent dit jaar nog minstens 7 Express-buurtwinkels
© Carrefour

Vandaag opent Carrefour een nieuwe Express-buurtwinkel nabij Brussel Congres. Met nog minstens zes andere openingen dit jaar blijft Carrefour zijn buurtwinkelnetwerk aanzienlijk uitbreiden.

22 nieuwe Express-buurtwinkels in 2017

De Express-buurtwinkel die Carrefour vandaag opent, vlakbij het Koninklijk Circus, komt er in een buurt waar veel mensen wonen maar ook passeren. De nieuwe stadswinkel is een schoolvoorbeeld van het ‘makkelijk, snel en aangenaam’-winkelconcept waar de Express-buurtwinkels voor staan, maar biedt ook extra diensten en thuislevering via bringr. Ook de openingsuren staan voor gemak: klanten kunnen er door de week van 6u tot 21u terecht en ook op zon- en feestdagen is de winkel open.

 

Met deze openingen in 2017 bevestigt Carrefour opnieuw haar geloof in het concept van de Express-buurtwinkels. Bijkomend hoopt de supermarktketen nog voor het einde van het jaar een zestal nieuwe filialen te openen. Dat zou het aantal Express-openingen in 2017 op 22 brengen.

 

 

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Supermarkten scoren barslecht in onderzoek Oxfam Novib

21/06/2018

De vijf grootste supermarktketens in Nederland (Albert Heijn, Jumbo, Lidl, Aldi en PLUS) houden de economische uitbuiting van mensen die in ontwikkelingslanden ons voedsel produceren, in stand. Dat zegt Oxfam Novib in een vandaag verschenen rapport.

Avontuurlijke bierliefhebbers vormen uitdaging voor kleine brouwers

20/06/2018

Wereldwijd blijft de consumptie van ‘craft beer’ flink stijgen, maar merktrouw is voor de liefhebbers van artisanale speciaalbieren een erg relatief begrip. Dat betekent een uitdaging voor de producenten.

Colruyt Group presteert beter dan verwacht

19/06/2018

Mede dankzij een sterk eindejaar kon Colruyt Group afgelopen boekjaar zijn marktaandeel opnieuw licht verhogen. Een beetje tegen de verwachtingen in bleven de marges op peil. Ook de onlineactiviteiten deden het goed.

Hema opent eerste winkel in Berlijn

15/06/2018

Hema heeft zijn eerste Berlijnse winkel geopend, alweer de vijftiende in Duitsland.Hema ziet in Duitsland een belangrijke groeimarkt: reeds volgende maand opent de de keten haar tweede Berlijnse winkel.

Afound, het eerste outletplatform van H&M, van start in Zweden

15/06/2018

Afound, een nieuwe multimerkenformule van de H&M Group, is deze week van start gegaan in Zweden. De eerste twee winkels openden in Stockholm en Malmö: samen met het webplatform zijn ze een outletmarktplaats voor modekoopjes.

Betalen met Appie bij Albert Heijn

15/06/2018

In Haarlem en Utrecht kunnen shoppers deze zomer bij Albert Heijn betalen met hun Appie-app.  De komende drie maanden voert de keten er een test met kassaloos shoppen, waarbij klanten met de app boodschappen scannen en betalen.