Rob The Gourmets’ Market wil tweede filiaal in Ukkel

Carrefour plant tweede Rob The Gourmets’ Market in Ukkel

Carrefour plant tweede Rob The Gourmets’ Market in Ukkel

Supermarktketen Carrefour heeft beslist haar luxedochter Rob The Gourmets’ Market in 2020 een tweede filiaal te laten openen in Ukkel. De nieuwe winkel moet 2.500 m² groot worden en richt zich op veeleisende klanten.

Bouwaanvraag ingediend

Delicatessensupermarkt Rob is momenteel al te vinden in Sint-Pieters-Woluwe met een voedingswinkel en een restaurant. Vanwege het succes van dat concept werd besloten om een bouwaanvraag in te dienen voor een tweede vestiging in Ukkel.

 

In de nieuwe winkel wordt 1.500 m² ingevuld met commerciële ruimte. Daar zullen klanten vanaf 2020 terecht kunnen voor vleeswaren, kaas, brood, gebak en vis van hoge kwaliteit.

 

Rob bestaat al sinds 1946 en heeft zich altijd gericht op het ondersteunen van kleine producenten en bekwame ambachtslieden. Klanten bij Rob The Gourmets’ Market kunnen dan ook op regelmatige basis nieuwe producten ontdekken in de winkel.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Nog flink wat groeipotentieel voor discounters in West-Europa

16/07/2018

Ondanks overbewinkeling in heel wat Europese markten plannen discounters tegen 2023 tien miljoen vierkante meter bijkomende winkeloppervlakte op het continent. Ook in zogenaamd verzadigde markten als de Duitse en de Britse liggen er mooie groeikansen, meent LZ Retailytics.

Delhaize-café siert hoofdkantoor Ahold Delhaize

16/07/2018

Sinds kort is het merk Delhaize sterker aanwezig op het hoofdkantoor van Ahold Delhaize in Zaandam: de retailer opende er een café dat versierd is met stukken uit de rijke geschiedenis van De Leeuw.

Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.

Starbucks wil af van plastic rietjes

12/07/2018

De Amerikaanse koffieketen Starbucks doet vanaf 2020 plastic rietjes in de ban. Een kleine stap voor de koffiefan, maar een grote stap voor het milieu: de koffiegigant gebruikt immers wereldwijd zo’n miljard rietjes per jaar.

AB InBev in tandem met Turkse Efes op Russische markt

12/07/2018

Om het tanende succes op de Russische markt te counteren, heeft AB InBev zijn actitviteiten in het land van Vladimir Poetin ondergebracht in een joint venture met het Turkse Anadolu Efes.

Ondernemers akkoord met einde Emté

11/07/2018

De ondernemers van Emté hebben de overgang van hun keten naar Coop en Jumbo na een stemming goedgekeurd. Waarschijnlijk zullen alle partners de overeenkomst spoedig ondertekenen.