Carrefour test snelle bezorgdienst: 20.000 referenties binnen 3 uur

Shutterstock.com

Met OK Market! test Carrefour in Parijs en Lyon een nieuwe snelle bezorgdienst: klanten kunnen kiezen uit liefst 20.000 referenties, waaronder ook verse producten uit de bedieningsafdelingen.

 

Levering binnen 3 uur

Carrefour blijft zijn e-commerce aanbod verder uitbouwen: nadat de supermarktketen al een minderheidsbelang nam in flitsbezorger Cajoo en vervolgens de lancering van een eigen expresbesteldienst aankondigde, test de retailer nu de bezorgdienst OK Market! uit in de Franse steden Parijs en Lyon.

 

Via een speciale app krijgen klanten toegang tot 20.000 referenties, waaronder een heleboel verse producten die normaal enkel via de bedieningstoog in de winkels verkrijgbaar zijn. In Lyon Part Dieu zijn er bijvoorbeeld 140 referenties van gesneden charcuterie beschikbaar via Ok Market!, 50 visreferenties, 40 referenties van de slagerij en 30 bakkerijproducten, schrijft de Franse retailexpert Olivier Dauvers. Carrefour belooft de bestellingen binnen de drie uur af te leveren.

 

Hogere prijzen?

Voor het klaarmaken en leveren van de orders rekent de supermarktketen een forfaitair bedrag aan van 6,90 euro. Daar kunnen nog supplementaire kosten bijkomen voor specifieke handelingen, zoals het versnijden van vlees en vis. Er is geen minimum bestelbedrag.

 

Wat de prijzen in de app betreft, stelt Carrefour in zijn algemene voorwaarden dat die kunnen afwijken van de prijzen in de winkel. Hoe en door wie de leveringen zullen plaatsvinden, is nog niet duidelijk.