Colruyt Group opent nieuwe Academy in Hasselt

Colruyt Group opent nieuwe Academy in Hasselt

Colruyt Group opent nieuwe Academy in Hasselt

De Colruyt Group heeft dit weekend een nieuwe Academy geopend in Hasselt, ondertussen al de achtste locatie voor het concept. In zo'n Colruyt Acadamy biedt de groep meer dan duizend workshops aan.

1.000 workshops

De Academy bevat twee volledig uitgeruste keukens en twee grote multifunctionele zalen, waar verschillende workshops zullen gegeven worden. De Colruyt Group Academy is in het najaar van 2012 gestart en biedt momenteel meer dan 1.000 workshops in 111 thema’s, onderverdeeld in zes categorieën: Eten & drinken, Huis & tuin, Welzijn & ontspanning, Maatschappij, Kids & co en Baby's.

 

De nieuwe locatie bevindt zich boven de Bio-Planet in Hasselt, de andere academies zijn te vinden in Bergen, Grimbergen, Halle, Heulenberg, Leuven, Luik en Namen. Tegen 2019 wil Colruyt nog eens vijf Academy's openen in Antwerpen, Brugge, Kortrijk, Melle en Ukkel. Vorig jaar namen ongeveer 20.000 mensen deel aan workshops. Daarnaast volgden nog eens 14.500 medewerkers van de Colruyt Group een interne opleiding of vorming.

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met de redactie​


Gerelateerde items

Aldi zet in op hernieuwbare energie

17/07/2018

Aldi Nord publiceerde zopas een ambitieus internationaal klimaatbeleid: de retailer wil de uitstoot van broeikasgassen met 40% terugdringen tegen 2021 en onthult in zijn tweede duurzaamheidsrapport enkele sprekende cijfers.

Nog flink wat groeipotentieel voor discounters in West-Europa

16/07/2018

Ondanks overbewinkeling in heel wat Europese markten plannen discounters tegen 2023 tien miljoen vierkante meter bijkomende winkeloppervlakte op het continent. Ook in zogenaamd verzadigde markten als de Duitse en de Britse liggen er mooie groeikansen, meent LZ Retailytics.

Delhaize-café siert hoofdkantoor Ahold Delhaize

16/07/2018

Sinds kort is het merk Delhaize sterker aanwezig op het hoofdkantoor van Ahold Delhaize in Zaandam: de retailer opende er een café dat versierd is met stukken uit de rijke geschiedenis van De Leeuw.

Eerste gezonde eetmuur in Amsterdam

13/07/2018

Eind augustus opent in de Kinkerstraat van Amsterdam de Health Food Wall. Goed nieuws voor de liefhebbers van gezonde voeding die een salade boven een kroket verkiezen.

Starbucks wil af van plastic rietjes

12/07/2018

De Amerikaanse koffieketen Starbucks doet vanaf 2020 plastic rietjes in de ban. Een kleine stap voor de koffiefan, maar een grote stap voor het milieu: de koffiegigant gebruikt immers wereldwijd zo’n miljard rietjes per jaar.

AB InBev in tandem met Turkse Efes op Russische markt

12/07/2018

Om het tanende succes op de Russische markt te counteren, heeft AB InBev zijn actitviteiten in het land van Vladimir Poetin ondergebracht in een joint venture met het Turkse Anadolu Efes.